När marken skälver / Ordination: Kyssar

Vill du läsa När marken skälver / Ordination: Kyssar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Emily Forbes,Karin Baine. Att läsa När marken skälver / Ordination: Kyssar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se När marken skälver / Ordination: Kyssar Image

Redan innan hon vänder sig om vet hon att han är där, Henry Cavanaugh, hennes livs kärlek som lämnade henne för tre år sedan. Akutsjuksköterskan Maia Tahana känner igen hans rakvatten och upptäcker chockerat att doften har samma inverkan på henne nu som då. Problemet är bara att hon nu är förlovad med en annan. Men så drabbas staden de bor i av en kraftfull jordbävning och de ställs alla inför livsavgörande val.Redan när den rödhåriga producenten stormar in på Rob Campbells avdelning är han såld. Hon är där för att spela in en dokumentär men de båda dras obönhörligen till varandra. Ingen av dem vill ha ett längre förhållande och de är fast beslutsamma om att avsluta relationen när inspelningen är över. Men när två längtande hjärtan hittar varandra finns det inget som kan skilja dem åt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,96 MB

FILNAMN: När marken skälver / Ordination: Kyssar.pdf

ISBN: 9789150920550

FÖRFATTARE: Emily Forbes,Karin Baine

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Karin Baine - Elisa Kirja

2017, Häftad. Köp boken När marken skälver / Ordination: Kyssar hos oss!

Emily Forbes - LitteraturMagazinet

När marken skälver / Ordination: Kyssar (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER