Liv och Emma: Liv och Emma på cykeltur

Liv och Emma: Liv och Emma på cykeltur är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Line Kyed Knudsen. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Liv och Emma: Liv och Emma på cykeltur online.

Rsfoodservice.se Liv och Emma: Liv och Emma på cykeltur Image

Liv och Emma ska på klassutflykt till en gård med olika häftiga djur. De ska cykla till gården, men något går fel och plötsligt vet inte Liv, Emma och Hassan vart alla andra tagit vägen. Det är bara skog runt omkring och alla stigar ser likadana ut. Hur ska de hitta tillbaka?Liv och Emma: Liv och Emma på cykeltur är en spännande och lättläst bok för nybörjare. Line Kyed Knudsen är en dansk barn- och ungdomsförfattare. Redan som tioåring tändes en dröm hos henne om att bli författare. Idag har hon gett ut ett flertal böcker och år 2007 vann hon Gyldendals Pippi-stipendium för sitt skrivande. Liv och Emma är en lättläst serie för nya läsare. Den handlar om kompisarna Liv och Emma, om vänskap och om små händelser och äventyr.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,16 MB

FILNAMN: Liv och Emma: Liv och Emma på cykeltur.pdf

ISBN: 9788726205299

FÖRFATTARE: Line Kyed Knudsen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Liv och Emma: Liv och Emma på cykeltur af Line Kyed ...

Sökruta för att söka efter böcker, e-media och allt annat som biblioteket erbjuder Avancerad sök Sök Liv och Emma på cykeltur Av: Kyed Knudsen, Line

Liv og Emma på cykeltur - Lydbog & E-bog - Line Kyed ...

Igår guidade Linda och Garmin oss på några mil med mestadels grusväg. Det finns många och fina grusvägar här. Det borde arrangeras fler cykellopp på grusvägar kan jag tycka, det är ju så fint. Ute i skogen, snabbt och inga eller få bilar. Jag ska ta tag i det där sen, blir allt mer och mer taggad.

RELATERADE BÖCKER