En liten bok

Vill du läsa En liten bok pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Camilla Strannhage. Att läsa En liten bok online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En liten bok Image

En liten bok innehåller dikter som gäller allt möjligt. Från betraktelser av människor till filosofiska tankegångar till frågor om livet. Den rör allt från hat till kärlek, från liv till död, från ljus till mörker, från människor till föremål. Ett år av arbete, slit, frustration och mycket glädje. Ett år som resulterade i en liten bok.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,10 MB

FILNAMN: En liten bok.pdf

ISBN: 9789187021541

FÖRFATTARE: Camilla Strannhage

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En liten bok om lycka - Micael Dahlen - Bok ...

I En liten bok om lycka finns också historiska perspektiv och berättelsen om hur Micael Dahlen, genom sin lyckoforskning, råkade göra världens lyckligaste land aningen mindre lyckligt. ---Micael Dahlen är professor på Handelshögskolan i Stockholm. Hans föreställning Om lycka gick för utsålda hus på Dramaten.

En liten bok om mål - Stefan Söderfjäll, Christopher ...

En liten bok om ledarskap är precis vad den heter. Den ger en kort och översiktlig bild av vad ledarskap är och hur det kan utövas på bättre och sämre sätt. Boken lämpar sig väl som introduktion till den som är nyfiken på området ledarskap och kan med fördel användas som kurslitteratur på ledarskapsutbildningar. Den har sin grund i den mest vedertagna ledarskapsforskningen och ...

RELATERADE BÖCKER