Hjärtats väg

Vill du läsa Hjärtats väg pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Dick Scott. Att läsa Hjärtats väg online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Hjärtats väg Image

Jag önskar att genom min bok sprida hopp och ljus till en sargad värld och visa att vi alla hör ihop, behöver varandra och bär ljuset inom oss.Denna samling av visioner och dikter är den tredje boken av Dick Scott. Han har lyckats fånga och förmedla en vision och en gnista som så väl behövs i vår tid av osäkerhet. Som i denna dikt:Såsom källan flödar klarGer oss alla svar Såsom vinden stilla viskarHimmel underbarI vårens friska toner När sommaren slår utBär kärleken sin segerI livet utan slutHjärtats Väg innehåller tänkvärda dikter, en nyskapande Vision om 2012! och hyllningar till vår natur. Som en röd tråd går också vårt okränkbara värde som himlens och jordens barn.Vi är alla strålar av samma ljus, barn av samma Gud.Mer om Dick finns på hemsidan www.dickscott.net. samt på bloggen www.dickscotts.blogspot.com

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,72 MB

FILNAMN: Hjärtats väg.pdf

ISBN: 9789174653441

FÖRFATTARE: Dick Scott

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Program | Kontakt - Sveriges Television

En väg till ett välmående underliv. Hjärtats gäster: Sex och sexuella problem. 10 produkter för ett underbart underliv. ... Apotek Hjärtat använder kakor (cookies) för att ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt och för att analysera och utveckla våra system och tjänster.

Hjärtats vägar - 5. På kollisionskurs | SVT Play

Hjärtats vägar. Gillade du "Hemma igen"? Här har du i så fall en ny potentiell australiensisk favorit som också den kommer att sändas på tisdagar, onsdagar och torsdagar.

RELATERADE BÖCKER