Nu blir vi digitaliserade : vi blir 0:or och 1:or

Vill du läsa Nu blir vi digitaliserade : vi blir 0:or och 1:or pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lars-Arne Sjöberg. Att läsa Nu blir vi digitaliserade : vi blir 0:or och 1:or online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Nu blir vi digitaliserade : vi blir 0:or och 1:or Image

Vad präglar en digital tid? Vi får möjligheter att lösa många av samhällets utmaningar på ett mer effektivt sätt. Men det finns risker. Med digitala tillämpningar i en modern datateknik kan vi förenkla och snabba upp många processer, men vi riskerar en ökad sårbarhet. När vår tillvaro beskrivs som 1:or och 0:or ökar vår sårbarhet för olaga intrång och vår teknik kan slås ut vid haverier eller strömavbrott i det digitala nätet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,73 MB

FILNAMN: Nu blir vi digitaliserade : vi blir 0:or och 1:or.pdf

ISBN: 9789178512713

FÖRFATTARE: Lars-Arne Sjöberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bilkultur i Malmö : hur en bilstad blir till - Niklas ...

Digitalisering ökar - så här gör vi. Text och foto: Katarina Rehder, CETIS Utdrag ur CETIS nyhetsbrev nr 3, oktober 2017. När digitaliseringen ökar i skolan och i samhället överlag måste vi hantera det och lära oss mer. Vi hittar nyheter i kursplanen för Teknik som du från och med nu kan arbeta utifrån, parallellt med den nuvarande.

Fossil energi på väg ut: Men vad kommer i stället? - E-bok ...

Online shopping for Books from a great selection of Programming, Computer Science, Networking & Cloud Computing, Software, Web Development & Design & more at everyday low prices.

RELATERADE BÖCKER