Nu blir vi digitaliserade : vi blir 0:or och 1:or

Nu blir vi digitaliserade : vi blir 0:or och 1:or-boken skrevs 2020-02-18 av författaren Lars-Arne Sjöberg. Du kan läsa Nu blir vi digitaliserade : vi blir 0:or och 1:or-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lars-Arne Sjöberg.

Rsfoodservice.se Nu blir vi digitaliserade : vi blir 0:or och 1:or Image

Vad präglar en digital tid? Vi får möjligheter att lösa många av samhällets utmaningar på ett mer effektivt sätt. Men det finns risker. Med digitala tillämpningar i en modern datateknik kan vi förenkla och snabba upp många processer, men vi riskerar en ökad sårbarhet. När vår tillvaro beskrivs som 1:or och 0:or ökar vår sårbarhet för olaga intrång och vår teknik kan slås ut vid haverier eller strömavbrott i det digitala nätet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,17 MB

FILNAMN: Nu blir vi digitaliserade : vi blir 0:or och 1:or.pdf

ISBN: 9789178512713

FÖRFATTARE: Lars-Arne Sjöberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Digitalisering ökar - så här gör vi - Nyhetsbrev Tekniken ...

I E-biblioteket hittar du böcker och liknande som du lånar elektroniskt. Här hittar du också bibliotekens e-tjänster.. E-böcker och e-ljudböcker läser eller lyssnar du på i en dator, läs- och surfplatta eller mobiltelefon.. E-filmer ser du strömmande i en dator, surfplatta eller mobiltelefon.. E-tidningar läser du i en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Lars-Arne Sjöberg (Author of Sverigedemokraterna )

Om vi byter ut 1:or och 0:or mot katter och hundar då (inte för att det blir lättare att förstå men kanske lite roligare). Hur blir det om vi ska lära ett ANN att känna igen en katt? Alltså: Och i just det här fallet, när vi ska lära vårt ANN att känna igen en katt, så är hunden med i egenskap av att vara [inte katt].

RELATERADE BÖCKER