Drakens flykt

Vill du läsa Drakens flykt pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Robert Jordan. Att läsa Drakens flykt online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Drakens flykt Image

Draken återfödd - den ledare som profetiorna länge har talat om, han som skall rädda världen, men som när han gör det förstör den; frälsaren som drabbas av galenskap och dödar sina närmaste - är på flykt från sitt öde. Han kan ta emot Kraften, men han kan inte behärska den, och ingen kan lära honom det. På tretusen år har ingen man behärskat den konsten. Och Rand vet att han skall möta Skuggans herre i kamp. Då behöver han Kraften. Vintern har hejdat kriget, men människor dör och de anropar Draken om hjälp. Men var finns han? Perrin Aybara försöker hitta honom i följe med Moiraine Sedai, väktaren Lan och ogiern Loial. Samtidigt kämpar Perrin med sitt eget problem: hur länge skall han lyckas förbli mänsklig? Egwene, Elayne och Nynaeve närmar sig Tar Valon där Mat kommer att bli helad - om han lever tills de är framme. Hur skall de kunna och våga berätta för den Amyrlintronande att Svarta Ajah är en realitet? De anar inte att värre saker än så kommer att möta dem i Tar Valon. Men i framtiden för dem alla, i Stenens hjärta, väntar nästa stora prov för Draken återfödd.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,66 MB

FILNAMN: Drakens flykt.pdf

ISBN: 9789176139141

FÖRFATTARE: Robert Jordan

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktipset - Drakens flykt

Draken återfödd - den ledare som profetiorna länge har talat om, han som skall rädda världen, men som när han gör det förstör den; frälsaren som drabbas av galenskap och dödar sina närmaste - är på flykt från sitt öde. Han kan ta emot Kraften, men han kan inte behärska den, och ingen kan lära honom det. På tretusen år har ingen man behärskat den konsten. Och Rand vet ...

Drakens flykt - Ljudbok - Robert Jordan (9789176139141 ...

Drakens flykt är den femte boken av 22 i serien Sagan om Drakens Återkomst av författaren Robert Jordan. Pocket | Beställ den här!

RELATERADE BÖCKER