Necronomicon i Sverige

Necronomicon i Sverige är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Rickard Berghorn,Howard Phillips Lovecraft,Ralph Adams Cram. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Necronomicon i Sverige online.

Rsfoodservice.se Necronomicon i Sverige Image

Necronomicon -- de döda namnens bok. En antik, vansinnesbringande bok som avslöjar universums verkliga beskaffenhet och vilka väsen som egentligen härskar över naturlagarna och de kosmiska krafterna. Dessa väsen är gudar i egen rätt, men kyligt föraktfulla emot oss obetydliga människovarelser.Den amerikanske författaren H.P. Lovecraft (1890-1936) skrev noveller och romaner med utgångspunkt i denna gåtfulla bok, samt en kort historieskrivning där vi i stora drag får veta dess väg från 700-talets Damaskus över grekiska och latinska översättningar som under medeltiden spreds över Europa, fram till modern tid.Med Necronomicon i Sverige fylls ett betydande hål i Lovecrafts historik. Fler gånger än någon kunnat ana skymtar boken i den svenska historien, ofta med katastrofala följder för de berörda människorna. Historieskrivningen publicerades av Aleph Bokförlag år 2002, men på grund av alla nya och viktiga upptäckter som gjorts sedan dess, presenteras den här i en utökad version.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,72 MB

FILNAMN: Necronomicon i Sverige.pdf

ISBN: 9789187619199

FÖRFATTARE: Rickard Berghorn,Howard Phillips Lovecraft,Ralph Adams Cram

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Necronomicon i Sverige - Rickard Berghorn, Howard Phillips ...

Necronomicon är den mest mytomspunna av alla handledningar i demonologi och trollkonst. De få olyckliga själar som läst den kan berätta om fasansfulla beskrivningar av uråldriga gudar med namn som Nyarlathotep, Cthulhu och Yog-Sothoth — de som en gång har härskat över världen och kommer att göra det igen.

Necronomicon: The Dawning of Darkness - Spel - CDON.COM

Inlägg om Necronomicon i Sverige skrivna av Fredrik F. G. Granlund

RELATERADE BÖCKER