Swedish DJs - intervjuer : Axwell

Swedish DJs - intervjuer : Axwell är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Calle Dernulf. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Swedish DJs - intervjuer : Axwell online.

Rsfoodservice.se Swedish DJs - intervjuer : Axwell Image

Axwell har sedan tjugo år tillbaka arbetat hårt för att förfina sin musik. Hans musikaliska resa startade på allvar när drömmarna om att bli bonde grusades. Han är eleganten bland de svenska dj:s och producenter som de senaste åren blivit superstjärnor. Han har givit ut musik under många pseudonymer men framförallt skördat framgångar som medlem i Swedish House Mafia. Den svenska elektroniska dansmusiken har gjort en lång resa från de första undergroundproduktionerna under 80-talet till att de senaste åren toppa internationella listor. I serien Swedish DJs möter Calle Dernulf både pionjärerna som banade väg och superstjärnorna som tog scenen till en ny nivå och därmed fick den elektroniska dansmusiken att regera världen över. Calle Dernulf, född 1965, är en journalist och producent som bl.a. arbetat på Sveriges Radio i över tjugo år. Han har likt ingen annan bevakat den svenska elektroniska dansmusiken sedan 80-talet. Genom åren har han i sina radioprogram lyft fram nya talanger och ljud och sett scenen gå från undergroundnivå till världsdominans.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,52 MB

FILNAMN: Swedish DJs - intervjuer : Axwell.pdf

ISBN: 9789174231885

FÖRFATTARE: Calle Dernulf

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Swedish DJs - iIntervjuer : Adrian Lux - Böcker - CDON.COM

Hitta bästa priser på Swedish DJs Intervjuer: Cari Lekebusch av Calle Dernulf som e-bok (epub, pdf) eller ladda ner e-böcker gratis från biblioteket och läsa på din e-bokläsare eller ipad.

Tomorrowland 2018 : Axwell /\ Ingrosso en interview - YouTube

I serien Swedish DJs möter Calle Dernulf både pionjärerna som banade väg och superstjärnorna som tog scenen till en ny nivå och därmed fick den elektroniska dansmusiken att regera världen över.Calle Dernulf, född 1965, är en journalist och producent som bl.a. arbetat på Sveriges Radio i över tjugo år.

RELATERADE BÖCKER