Landskapet inom mig

Landskapet inom mig-boken skrevs 2017-06-01 av författaren Emilie Richards. Du kan läsa Landskapet inom mig-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Emilie Richards.

Rsfoodservice.se Landskapet inom mig Image

Hennes äktenskap knakar i fogarna, och Kendra Taylor behöver tid att känna efter vad hon egentligen vill. Hon flyttar in i den övergivna sommarstuga som hennes man Isaac ärvt av sin mormor, och snart är hon en del av samhällets varma gemenskap.Till en början är Isaac motvillig till att hon bor i stugan, den manar fram alltför många minnen. Men allteftersom han vistas där tillsammans med Kendra formas en ny slags relation mellan dem, färgad av en familjehistoria som bit efter bit faller på plats. Det börjar gå upp för Isaac att nyckeln till en lyckligare framtid finns i det förflutna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,80 MB

FILNAMN: Landskapet inom mig.pdf

ISBN: 9789150722031

FÖRFATTARE: Emilie Richards

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Landskapet inom mig (e-bok) av Emilie Richards - Bokon

Landskapet inom mig Hennes äktenskap knakar i fogarna, och Kendra Taylor behöver tid att känna efter vad hon egentligen vill. Hon flyttar in i den övergivna sommarstuga som hennes man Isaac ärvt av sin mormor, och snart är hon en del av samhällets varma gemenskap.

Landskap (inom och kring mig) på Sigtuna Kulturgård ...

Landskapsvetare skaffar sig arbete framför allt inom statlig och kommunal förvaltning, men ett ökat intresse märks nu också inom den privata sektorn som sysslar med natur- och kulturmiljövårdsfrågor, till exempel i miljökonsekvensbeskrivningar (MKB).

RELATERADE BÖCKER