Installationskonsultens uppdrag EL. Utg 2

Installationskonsultens uppdrag EL. Utg 2-boken skrevs 2018-01-05 av författaren Peter Larsson. Du kan läsa Installationskonsultens uppdrag EL. Utg 2-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Peter Larsson.

Rsfoodservice.se Installationskonsultens uppdrag EL. Utg 2 Image

Installationskonsultens uppdrag EL utgör rekommendationer för normal kvalitet och omfattning på elkonsultföretagets redovisning av ett uppdrag.Syftet med skriften är att den för såväl privata som offentliga beställare ska vara ett hjälpmedel och underlätta bestämningen av konsultuppdragets innehåll, kvalitet och omfattning vid upphandling av elkonsulttjänster. Skriften blir en del av kontraktshandlingen när den förtecknats i kontraktet. Eftersom varje uppdrag är unikt, är det av stor vikt att innehållet på alla sidor värderas och ges det innehåll som är specifikt för respektive uppdrag. Denna uppdaterade utgåva har tagits fram av Svensk Byggtjänst i samarbete med Projektengagemang samt branschorganisationen Svenska Teknik & Designföretagen (STD-företagen).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,50 MB

FILNAMN: Installationskonsultens uppdrag EL. Utg 2.pdf

ISBN: 9789173338646

FÖRFATTARE: Peter Larsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Svensk Byggtjänst - Boktugg.se

Eftersom varje uppdrag är unikt, är det av stor vikt att innehållet på alla sidor värderas och ges det innehåll som är specifikt för respektive uppdrag. 3 Innehållsförteckning Inledning 1. Arkitektens uppdrag - omfattning och redovisningsnivå 1.1Användning 1.2Skedesindelning 1.3Redovisningsnivå 1.4 Arkitektens roll 1.5 Förkortningar i denna skrift 3 6 6 6 6 7 7 2.

Geokonsultens uppdrag : omfattning och redovisningsnivå ...

"Installationskonsultens uppdrag EL" är en bearbetning och utveckling av "El-konsultens uppdrag" som publicerades av Arkitekt- och Ingenjörsföretagen 1996. Syftet med skriften är att den för såväl privata som offentliga beställare ska vara ett hjälpmedel och underlätta bestämningen av konsultuppdragets innehåll, kvalitet och omfattning vid upphandling av eltekniktjänster.

RELATERADE BÖCKER