Uppvaknandet : En sann mirakelberättelse om en kvinnas tro och hennes sons återkomst till livet

Vill du läsa Uppvaknandet : En sann mirakelberättelse om en kvinnas tro och hennes sons återkomst till livet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Joyce Smith,Ginger Kolbaba. Att läsa Uppvaknandet : En sann mirakelberättelse om en kvinnas tro och hennes sons återkomst till livet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Uppvaknandet : En sann mirakelberättelse om en kvinnas tro och hennes sons återkomst till livet Image

En sann mirakelberättelse om en kvinnas tro och hennes sons återkomst till livet. En vintermorgon föll Joyce Smiths son John genom isen på en insjö utanför St. Louis. För Joyce och hennes familj såg det ut som om de förlorat allt. John var fast under isen i mer än 20 minuter och låg livlös på sjukhuset i ytterligare 45 minuter. Läkarna skulle precis till att ge upp återupplivningsförsöken och dödförklara tonåringen. Men Joyce hade inga tankar på att ge upp hoppet om sin son. Hon frambringade all tro och kraft hon kunde och ropade till Gud om räddning för sin son. I samma ögonblick började hennes sons hjärta slå igen. Under de dagar som låg framför trotsade John varje expert, varje tidigare fall och varje vetenskaplig prognos. Sexton dagar efter fallet genom isen, och efter ha legat död under en timme, gick John ut från sjukhuset på egna ben - fullständigt helad. Uppvaknandet handlar om en central sanning: bön fungerar verkligen. Gud använder den för att visa att han alltid är med oss. Och när vi kombinerar bön med orubblig tro är ingenting omöjligt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,82 MB

FILNAMN: Uppvaknandet : En sann mirakelberättelse om en kvinnas tro och hennes sons återkomst till livet.pdf

ISBN: 9789188927262

FÖRFATTARE: Joyce Smith,Ginger Kolbaba

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Antikvariatet - nyheter / nyinkommet | Eldsflammans Förlag ...

Hem / Produkter / Biografi & Historia / Uppvaknandet : En sann mirakelberättelse om en kvinnas tro och hennes sons återkomst till livet. Uppvaknandet : En sann mirakelberättelse om en kvinnas tro och hennes sons återkomst till livet. 229,00 kr. I lager. Antal.

Biografi & Historia | Din Bok

Alice Atkinson och hennes älskare. Alistair MacLeans Dödens tåg. ... En fråga om tro. En fördärvad stad. En förförd kvinnas besatthet. En förlorad man. En god arabs bekännelser. ... Om Dublin var en kvinna skulle jag gifta mig med henne... Om en pojke. Om katter. Om stenar kunde tala.

RELATERADE BÖCKER