Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck

Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Anders Björklund,Mattias Bengtsson,Per-Anders Edin,Peter Fredriksson,Bertil Holmlund. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck online.

Rsfoodservice.se Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck Image

Arbetsmarknadsekonomi - ett särtryck är en förtätad introduktion till arbetsmarknadsekonomi sammansatt av kapitel från fem böcker som i olika grad belyser arbetsmarknaden och dess funktioner. De böcker som bidragit till detta särtryck är: Arbetsmarknaden, Marknad och politik, Makroekonomi i ett nötskal och Mikroekonomi i ett nötskal samt Arbetslivet. Arbetsmarknadsekonomi - ett särtryck ger grundläggande kunskaper om arbetsmarknadsekonomi i en svensk kontext. Såväl den svenska arbetsmarknaden som arbetsmarknads politiken beskrivs. Boken belyser även prisbildning på arbetsmarknaden och diskuterar arbetslöshet och inflation. Bokens kapitel är skrivna av experter inom respektive område.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,51 MB

FILNAMN: Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck.pdf

ISBN: 9789144126395

FÖRFATTARE: Anders Björklund,Mattias Bengtsson,Per-Anders Edin,Peter Fredriksson,Bertil Holmlund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Arbetsmarknadsekonomi : e... | Anders Björklund - Per-An ...

Det kan ta ett litet tag att ladda sidan om det finns mycket material. ... Fredriksson, Peter, Holmlund, Bertil, Svanberg, Hans och Wadensjö, Eskil, Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck, 2017, Upplaga 1, Studentlitteratur och Holmbergs i Malmö AB, Lund och Sweden.

Socialt arbete och sociologi by Studentlitteratur AB - Issuu

Här söker du efter böcker och andra medier. Du kan också söka efter bibliotek, evenemang och övrig information om Stockholms stadsbibliotek.

RELATERADE BÖCKER