Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck

Vill du läsa Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Anders Björklund,Mattias Bengtsson,Per-Anders Edin,Peter Fredriksson,Bertil Holmlund. Att läsa Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck Image

Arbetsmarknadsekonomi - ett särtryck är en förtätad introduktion till arbetsmarknadsekonomi sammansatt av kapitel från fem böcker som i olika grad belyser arbetsmarknaden och dess funktioner. De böcker som bidragit till detta särtryck är: Arbetsmarknaden, Marknad och politik, Makroekonomi i ett nötskal och Mikroekonomi i ett nötskal samt Arbetslivet. Arbetsmarknadsekonomi - ett särtryck ger grundläggande kunskaper om arbetsmarknadsekonomi i en svensk kontext. Såväl den svenska arbetsmarknaden som arbetsmarknads politiken beskrivs. Boken belyser även prisbildning på arbetsmarknaden och diskuterar arbetslöshet och inflation. Bokens kapitel är skrivna av experter inom respektive område.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,65 MB

FILNAMN: Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck.pdf

ISBN: 9789144126395

FÖRFATTARE: Anders Björklund,Mattias Bengtsson,Per-Anders Edin,Peter Fredriksson,Bertil Holmlund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

LIBRIS - Arbetsmarknadsekonomi

Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck. Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck. Arbetsmarknaden. Anders Björklund biografi & produktioner. Det saknas en biografi för Anders Björklund. Hjälp oss genom att skicka in ett eget förslag till oss. Vi faktagranskar alla texter/biografier innan de publiceras.

Arbetsmarknadsekonomi : ett särtryck | Adlibris

(ersätts av plugin) » Read more about: Placeholder: Författarinfo »

RELATERADE BÖCKER