Familjerätt för fastighetsmäklare

Familjerätt för fastighetsmäklare är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Folke Grauers. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Familjerätt för fastighetsmäklare online.

Rsfoodservice.se Familjerätt för fastighetsmäklare Image

Boken riktar sig, som titeln säger, till fastighetsmäklare. Mäklaren konfronteras i snart sagt varje förmedlingsuppdrag med problem som har koppling till familjerätt. Boken innehåller en bred men ändå kortfattad framställning av de ekonomiska reglerna i familjerätten som rör makar, sambor och registrerade partner. Detsamma gäller reglerna om arv, testamente och dödsboförvaltning. De regler som är av särskilt intresse för en fastighetsmäklares verksamhet behandlas mera utförligt i det sammanhang de hör hemma och i texten finns fortlöpande anvisningar om vad mäklaren särskilt bör tänka på.I boken finns många exempel på handlingar (äktenskapsförord, bodelning, testamente, bouppteckning, skifteshandling m.m.) med olika innehåll, som skall visa vilken information en mäklare kan/skall hämta i handlingarna.Boken riktar sig till både mäklarstuderande och praktiskt verksamma fastighetsmäklare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,53 MB

FILNAMN: Familjerätt för fastighetsmäklare.pdf

ISBN: 9789154405572

FÖRFATTARE: Folke Grauers

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Utbildningskrav | FMI

Hitta en fastighetsmäklare i Varberg. Det är ofta mycket att tänka på när det kommer till fastighetsförsäljning och fastighetsköp. Innan du säljer kan det vara intressant att veta vad fastigheten är värd, och för att kunna göra bra investeringar krävs koll på allt från juridiska frågor, ekonomi och skatt.

Välkommen till Familjerätts­socionomernas Riksförening - FSR

Familjerätt för fastighetsmäklare: Amazon.es: Folke Grauers: Libros en idiomas extranjeros

RELATERADE BÖCKER