En droppe i rymden

En droppe i rymden-boken skrevs 2015-10-05 av författaren Lisa Rodebrand. Du kan läsa En droppe i rymden-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lisa Rodebrand.

Rsfoodservice.se En droppe i rymden Image

Varför rymdskeppet slår ned mitt i militärstationens odlingar är en gåta, men vem bryr sig? De har väl navigerat fel helt enkelt. Dito hatar när hans far skickar ut honom på meningslösa uppdrag för att hålla honom sysselsatt. Farsan tror visst att militärdisciplin ska göra sonen gott, men Dito har aldrig någonsin följt order och han tänker inte börja nu.Flickan i rymdskeppet är söt men verkar hysterisk. Den mystiske pojken är beväpnad. Piloten, som de säger är deras morbror, liknar ingen av dem. Främlingarna är kolonister, ett fredligt och harmlöst folk, men Dito anar att allt inte står rätt till med besättningen. Vilka är de egentligen och vad gör de här? En droppe i rymden är en äventyrsbok med en blandning av fantasy och science fiction. "Typ feelgood i den actionspäckade scifi-berättelsen med monstruösa inslag" Johanna Wistrand, Lektör

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,25 MB

FILNAMN: En droppe i rymden.pdf

ISBN: 9789198160246

FÖRFATTARE: Lisa Rodebrand

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En droppe i rymden - E-bok - Lisa Rodebrand (9789198160246 ...

En droppe i rymden är en händelserik ungdomsbok. Kanske inte så mycket i rymden som på en helt annan planet med dess månar. Vi får följa karaktärerna från "Revolt" på nya äventyr och även lära känna några fler personer. Berättelsen är som ett färgsprakande fyrverkeri där det händer saker hela tiden.

En droppe i Rymden - Lisa Rodebrand - Pocket | Bokus

Pris: 55 kr. Pocket, 2015. Finns i lager. Köp En droppe i Rymden av Lisa Rodebrand på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension.

RELATERADE BÖCKER