Microsoft PowerPoint Grunder

Microsoft PowerPoint Grunder är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Eva Ansell. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Microsoft PowerPoint Grunder online.

Rsfoodservice.se Microsoft PowerPoint Grunder Image

För dig som vill lära dig grunderna i PowerPoint, finns här ett versionsoberoende läromedel, spiralbundet och tryckt i fyrfärg. Det är lämpligt för PowerPointversioner från 2000, 2002 och 2003. Steg för steg får du lära dig viktiga funktioner i programmet. Teoridelar varvas med övningar och dina kunskaper byggs successivt upp. Till materialet hör många övningar i varierande svårighetsgrad.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,96 MB

FILNAMN: Microsoft PowerPoint Grunder.pdf

ISBN: 9789172078949

FÖRFATTARE: Eva Ansell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ladda ner Microsoft PowerPoint 2002 Grunder av Rosander ...

Microsoft PowerPoint Grunder e-bok. 345 kr. För dig som vill lära dig grunderna i PowerPoint, finns här ett versionsoberoende läromedel, spiralbundet och tryckt i fyrfärg. Det är lämpligt för PowerPointversioner från 2000, 2002 och 2003.

Microsoft PowerPoint Grunder / E-bok

Powerpoint. Powerpoint är ett presentationsprogram som ingår i Microsoft Office. Det är ett program som de flesta företag idag använder sig av. Att lära sig Powerpoint är något för dig som vill arbeta med att göra information lätt att ta till sig med hjälp av bilder, text och enklare animeringar.

RELATERADE BÖCKER