Hundra omistliga ting

Hundra omistliga ting är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lucy Dillon. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Hundra omistliga ting online.

Rsfoodservice.se Hundra omistliga ting Image

"Lika hjärtevärmande och livsbejakande som En dag och Livet efter dig. Lucy Dillons Hundra omistliga ting är en berättelse om vad det innebär att leva livet fullt ut."Sophie KinsellaBrev från den enda man hon någonsin älskat.Ett minne från fadern hon egentligen aldrig lärde känna.En blå glasvas som fångar ljuset en grå dag ...Gina Bellamy börjar om på nytt efter ett år som hon allra helst skulle vilja glömma. Efter att ha gått igenom en sjukdomsperiod och därefter skilsmässa ska hon nu flytta från det vackra viktorianska huset till en betydligt mindre lägenhet. Alla saker som hon vårdat ömt så länge verkar inte längre passa den hon är. För att hitta sig själv igen bestämmer hon sig för att slänga det mesta hon äger. Endast hundra saker får hon spara, hundra personliga saker ska bli den nystart hon längtar efter. Att rensa bland ägodelarna väcker minnen till liv som får Gina att omvärdera sådant som hon tidigare har trott på och tagit för givet. Och att börja om blir svårare än hon har tänkt sig. Med hjälp av ett husrenoveringsprojekt, bästa väninnan och en hemlös greyhound vågar Gina till slut börja blicka framåt och se ljust på livet igen. Och när kärleken åter finns inom räckhåll vet hon hur viktigt det är att leva i nuet och ta vara på varje ögonblick av lycka.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,18 MB

FILNAMN: Hundra omistliga ting.pdf

ISBN: 9789173489300

FÖRFATTARE: Lucy Dillon

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hundra omistliga ting - Böcker - CDON.COM

"Hundra omistliga ting" är påfallande lik i sin uppbyggnad kring den unga kvinnan Gina, hennes man Stuart som tidigt i boken går ifrån henne, hennes lojala väninna Naomi (som råkar vara gift med Stuarts kompis) och Ginas överspända mamma som mest skäller och gnäller.

Boktanken: Hundra omistliga ting

Hundra omistliga ting är den första boken jag läst av Lucy Dillon.Jag tycker mycket om hennes lättsamma språk och texten flyter på bra. Bokens koncept är därtill intressant och fick mig att fundera över min egen tillvaro.

RELATERADE BÖCKER