Vad ögat ser

Vad ögat ser är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lars Östling. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vad ögat ser online.

Rsfoodservice.se Vad ögat ser Image

Resan har tagit mer än 27 år, men äntligen är Exodusexpeditionen framme vid det som man hoppas är slutmålet: en planet som är ett paradis. Men planeten är upptagen. Ledningen för över 4000 människor står inför valet att antingen landa och kolonisera planeten eller fortsätta resan mot en osäker framtid. Är det rätt att landa? Är det klokt att landa?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,13 MB

FILNAMN: Vad ögat ser.pdf

ISBN: 9789187585647

FÖRFATTARE: Lars Östling

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ögonmigrän - Memira

Den skyddar och smörjer ögat samt underlättar ögonlockens rörelser. Glaskropp - corpus vitreum. Glaskroppen är en seg, geléliknande vätska som fyller ögat och ger stadga. Gula fläcken - makula. Gula fläcken är en liten grop i näthinna där du ser som skarpast. Den behövs för det centrala seendet vid till exempel läsning.

Vad ögat ser | Linda Wåhlander - med forntiden runt knuten

Sättet vi ser saker och ting på är en komplex process: innan vi ser något sker en rad olika steg i ögat och hjärnan. Man talar om den retino-kortikala vägen, som börjar i ögat och leder hela vägen till hjärnan. Man kan säga att vi ser så här: det mänskliga ögat absorberar ljus från omgivningen och samlar ihop det på hornhinnan.

RELATERADE BÖCKER