Fem berättelser¿

Fem berättelser¿-boken skrevs 2020-03-20 av författaren Staffan Seeberg. Du kan läsa Fem berättelser¿-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Staffan Seeberg.

Rsfoodservice.se Fem berättelser¿ Image

En man spolas upp på en strand efter ett skeppsbrott. När han väl orkar börja gå inåt land är hans kläder nästan torra och det syns inte på honom vad han varit med om ute på havet. Försatt i chock och med en känsla av att vara alldeles ensam söker han sig till en bar, till människor, i behov av trygghet och tröst. Fem berättelser är en novellsamling, bestående av titlarna Uppspydd, Eldaren, Kristallpalatset, Frost och Slippet, som berör existentiella problem. De frågor som diskuteras rör alla. De handlar om utplånandet av individen som kommer med åldern, om människor som förlorat sitt jag. Samtidigt finns där inslag av glädje och en naiv öppenhet. Staffan Seeberg, född 1938, är en svensk författare och läkare. Han debuterade 1966 och har sedan dess skrivit ett flertal breda och samhällskritiska romaner. Han tilldelades Aftonbladets litteraturpris 1970 för sin roman "Vägen genom Vasaparken".

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,89 MB

FILNAMN: Fem berättelser¿.pdf

ISBN: 9788726373790

FÖRFATTARE: Staffan Seeberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fem berättelser om världen som kan dämpa oro - DN.SE

Berättelserna dokumenterar och ger röst åt deras erfarenheter från ett väldigt utsatt liv. ... uppbrott och följsamhet mot tidens ideal varvas om vartannat. Fem av bokens berättelser har även lästs in. Du kan lyssna eller ladda ner nedan. Boken finns till försäljning i museets butik och på nätbokhandlar. 1. Kärstin Schröder, 8,5 min.

Shahname : fem berättelser ur det iranska nationaleposet ...

Hemsökelser: Fem berättelser - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER