Praktisk handbok för skolläkare och skolsköterskor

Vill du läsa Praktisk handbok för skolläkare och skolsköterskor pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Margareta Leissner,Hellen Lundevall-Överby. Att läsa Praktisk handbok för skolläkare och skolsköterskor online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Praktisk handbok för skolläkare och skolsköterskor Image

Boken behandlar de vanligaste problemen man möter som skolhälsovårdspersonal inom skolan och är tänkt som en praktisk vägledning i arbetet. Boken behandlar bland annat ämnesområdena ortopedi, vaccinationer, allergi, tillväxt, lagar och förordningar. Utöver detta innehåller boken också författarnas reflektioner kring mer generella frågor som föräldrakontakter, matproblem samt nyinvandrade barn och ungdomar. Denna bok är tänkt att vara en praktisk handbok för skolläkare och skolsköterskor. Den syftar till att behandla de vanligaste vardagsproblemen inom skolhälsovården och är en bok vi själva önskat ha när vi började arbeta med skolhälsovård. Boken gör inte anspråk på att vara en lärobok i medicin utan syftar till att ge praktisk vägledning i det dagliga arbetet. Boken vänder sig till alla som arbetar inom skolhälsovården och känner behov av vägledning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,87 MB

FILNAMN: Praktisk handbok för skolläkare och skolsköterskor.pdf

ISBN: 9789144078540

FÖRFATTARE: Margareta Leissner,Hellen Lundevall-Överby

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Praktisk handbok för skolläkare och skolsköterskor

Här kan du få ta del av Örebro kommuns metodbok på webben för elevhälsans medicinska insats, EMI. Metodboken innehåller riktlinjer, styrdokument och blanketter för skolsköterskor och skolläkare utifrån normgivningen.

Elevhälsan - Boktips

Praktisk handbok för skolläkare och skolsköterskor. 122 sidor. Författare: Margaretha Leissner, Hellen Lundevall-Överby Förlag: Studentlitteratur; 2014 ISBN 978-91-44-07854-

RELATERADE BÖCKER