Body Love Book

Body Love Book är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Mia Lehndal. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Body Love Book online.

Rsfoodservice.se Body Love Book Image

Har du fått för dig att du inte är perfekt precis som du är? Har du provat alla sätt att tänka och agera för att förbättra dig själv, må bättre, bli mer framgångsrik? Är du trött på att försöka vara någon annan än den du är? Längtar du efter inre frid och kärlek? Har du sökt inne i dig själv? Bortom tankarna, i den fysiska vibrationen av kärlek djupt inne i dig? Vår fysiska kropp bär potentialen att vara vår guide till kärlek och meningsfullhet i livet. Men bara om vi tar hand om den, lyssnar till den och lär oss att älska den - precis så som den är. Body Love Book tar dig med på en upptäcktsresa i din inre skattkammare. Boken utforskar hur du kan möta dig själv på djupet, bortom tankar om vem du är och går istället rakt in i kärnan av ditt existentiella jag. I kroppen, i kärleken, i medvetenheten och i sexualiteten. Sexualiteten som allt för ofta glöms bort eller förnekas när vi talar om välbefinnande och meningen med livet. Här inkluderas den som en central aspekt av kroppen, kärleken och livet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,98 MB

FILNAMN: Body Love Book.pdf

ISBN: 9789177651598

FÖRFATTARE: Mia Lehndal

LADDA NER
LÄSA ONLINE

The Body Book - Wikipedia

Join my newsletter to get your FREE Find Food Freedom e-book, learn more about my method, and receive free weekly information and inspiration about all things health, weight, food, body image & intuitive eating .

Fit Body with Anna Victoria

Search the world's most comprehensive index of full-text books. My library

RELATERADE BÖCKER