Tyckonom

Tyckonom-boken skrevs 2017-07-20 av författaren Johannes Nilsson. Du kan läsa Tyckonom-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Johannes Nilsson.

Rsfoodservice.se Tyckonom Image

I sin nya bok skildrar Johannes Nilsson hur internet och sociala medier fullkomligt definierat om hur vi skapar och förhåller oss till skrivande och läsande. Som författare till en hyllad kultroman för femton år sen tvingas han anpassa sig till denna nya tid, vars spelregler han anammar förutsättningslöst. På ett fullkomligt prestigelöst vis berättar han om hur det är att skriva internet-content för en skrattretande timpenning, administrera slutna grupper på facebook, bedriva podcast-verksamhet med varierande framgång och skriva för en ideologiskt tvivelaktig nyhets-sajt, samtidigt som han jonglerar denna brödverksamhet med livet som frånskild småbarnsfar. Han är lika skoningslös mot sig själv som mot sin samtid.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,93 MB

FILNAMN: Tyckonom.pdf

ISBN: 9789198370935

FÖRFATTARE: Johannes Nilsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Tyckonom - Johannes Nilsson - Häftad (9789198370935) | Bokus

Dagstidningsläsarna tycks vara ett utdöende släkte samtidigt som få mediehus har lyckats hitta nya intäkter som kompenserar för bortfallet av prenumeranter och annonsörer. På vissa redaktioner osthyvlas det, på andra går ledningen fram med slaktarkniven. Fler ska göra mer samtidigt som det inte ska kompromissas med kvaliteten. Det är den ekvation som många svenska tidningar i

Tyckonom - Johannes Nilsson - danskt band (9789198370935 ...

Liksom Tyckonom finns Biblioteks feed inte bara på länken, utan också på Itunes och därigenom på alla möjliga poddspelare. Och med detta tips avslutar jag denna reklamtext utklädd till blogginlägg. Posted on June 8, 2018 by schipperke77 · 1 Comment. Tommy, Jimmie och berättelsens makt.

RELATERADE BÖCKER