Det svarta guldet

Vill du läsa Det svarta guldet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jan Mårtenson. Att läsa Det svarta guldet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Det svarta guldet Image

Under Lapplands glasklara himmelskupa börjar denna dramatiska Homandeckare, där Johan Kristian efter en idyllisk inledning ska dras in i ett virvlande händelseförlopp. Från Luspälven i Lappland och Baku vid Kaspiska havet - Nobels gamla stad - till London, ett slott i Sörmland och Gamla stan jagar vår fridsamme antikhandlare både mördare och hänsynslösa svindlare. Insiderbrott och finansiella manipulationer liksom kampen om en av världens rikaste oljefyndigheter står i centrum för denna berättelse med storpolitiska dimensioner.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,55 MB

FILNAMN: Det svarta guldet.pdf

ISBN: 9789176515617

FÖRFATTARE: Jan Mårtenson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Det svarta guldet hos Norden | Norra Skåne

Bland det första du får höra när du kommer på besök hos någon är väl frågan "Vill du ha lite kaffe?" Inte varm choklad, vatten eller en proteinshake. Kaffe! Ingen annan dryck genomsyrar vår vardag på det sätt som det svarta guldet gör. Vi betalar dyra pengar för att få det från särskilda kaffekedjor, i flashiga muggar.

Kaffe - det svarta guldet | GT

Lakrits. Det svarta guldet. Om du någon gång funderar på att förverkliga en affärsidé som kan verka omöjlig att genomföra. Lägg då en tanke på Erik Dahlén som varit med och skapat en e-handel med enbart lakrits och öppnat 8 lakritsbutiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

RELATERADE BÖCKER