De gråtande antiloperna

De gråtande antiloperna-boken skrevs 2017-11-15 av författaren Stefan Whilde. Du kan läsa De gråtande antiloperna-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Stefan Whilde.

Rsfoodservice.se De gråtande antiloperna Image

När en orkan drar in över kuststaden Ystad och stadens kyrktorn ger vika och störtar mot marken stiger en död kvinna upp ur sin grav och springer till skogs i sällskap av en man. Mannen är efterlyst i hela världen och misstänkt för korsfästningar och för bortförandet av tjugofyra förmögna änkor. Allt börjar dock 1200 år tidigare när en meteorit slår ner i norra Sverige och en annan kvinna dricker ur en sjö och föder tvillingar. De gråtande antiloperna är den fristående uppföljaren till succéromanen Vässandet av klingor och den osannolika, episka berättelsen om Dravl Zarga, mannen med tusen ansikten. Men den är också berättelsen om 1200 år av mänsklig historia... på gott och ont.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,54 MB

FILNAMN: De gråtande antiloperna.pdf

ISBN: 9789187679612

FÖRFATTARE: Stefan Whilde

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hansson på Notis - Facebook

Jeepen fattade eld och exploderade. I fem dygn var de svenska tv-kvinnorna Helene Åberg och Jenny Söderqvist fast i öknen. Hotade av hettan på dagarna och lejon om nätterna.

Stefan Whilde (officiellt) - Inlägg | Facebook

Antiloper är gräsätande partåiga hovdjur som lever i stora flockar framförallt på Afrikas savanner men även i andra världsdelar. Utseendet varierar beroende på miljön de lever i. De flesta antiloper är smidiga, springer fort och hoppar högt och långt. Flera arter är utrotningshotade.

RELATERADE BÖCKER