Tjockare än vatten

Tjockare än vatten-boken skrevs 2019-05-11 av författaren Mark Billingham. Du kan läsa Tjockare än vatten-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Mark Billingham.

Rsfoodservice.se Tjockare än vatten Image

En död kvinnokropp hittas i en lägenhet i norra London. Det märkliga är att i den dödas hand finner kriminalkommissarie Tom Thorne blodstänkta plastbitar som tycks komma från en röntgenbild. Ännu märkligare blir det när det visar sig att även offrets mamma har mördats, men för femton år sedan, och då av seriemördaren Raymond Garvey. Sju kvinnor miste livet för hans hand i ett av stadens mest uppmärksammade rättsfall. När sedan fler kroppar hittas mördade på liknande sätt börjar polisen lägga ett makabert pussel och då framträder en bild som är mer skrämmande än något annat Thorne upplevt. Det verkar som att en mördare systematiskt håller på att döda barnen till offren efter seriemördaren Raymond Garvey. Thorne tvingas till en kamp mot klockan för att skydda de barn som fortfarande lever och snart står han öga mot öga med den mest brutala mördare han någonsin jagat. "En liten pärla där Billingham håller dialog, personporträtt, den bakomliggande psykologin och, framför allt, tempot i handlingen i ett hårt men samtidigt varsamt grepp." Sydsvenskan "Billingham har en speciell förmåga att portionera ut spänningen.Som en berg- och dalbana går tempot upp och ned och kränger allt fortare fram mot den förestående nervkittlande upplösningen." Dalarnas Tidningar "Smart, snyggt och med ett stänk av underfundig brittisk humor. Helt klart något av det bästa som kommer från de brittiska öarna just nu när det gäller kriminalromaner." Jönköping Nu "Tom Thorne är för närvarande den mest intressante polisen på den brittiska deckarscenen." The Times

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,86 MB

FILNAMN: Tjockare än vatten.pdf

ISBN: 9789188827692

FÖRFATTARE: Mark Billingham

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Recension: Tjockare än vatten (TV) | SvD

Tjockare än vatten utsågs av Apple/iTunes till bästa svenska skön-litterära bok 2014 och vann samma år Stora Ljudbokspriset för bästa deckare. Spänning kring vatten med originellt grepp. ICA-Kuriren. Jag har väntat länge på att någon deckarförfattare ska fånga mig på samma sätt som Stieg Larsson. Nu har jag hittat Carin Gerhardsen.

Tjockare än vatten - Böcker - CDON.COM

TRAILER Familjedramat "Tjockare än vatten" är, efter många år, snart tillbaka - men har flyttat från SVT till Viaplay. Nu finns en trailer för den nya säsongen.

RELATERADE BÖCKER