En upptäcktsfärd runt Storsjön med DVD

Vill du läsa En upptäcktsfärd runt Storsjön med DVD pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Roger Persson. Att läsa En upptäcktsfärd runt Storsjön med DVD online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En upptäcktsfärd runt Storsjön med DVD Image

Den här boken är skriven som en introduktion och som en inspiration för den som vill veta mer om Storsjöbygden. Boken kan läsas av alla; dels de som redan bor i trakterna och önskar en uppdatering eller ytterligare information om Storsjöbygden, och dels de som turistar - eller tänker turista - i hjärtat av Jämtland. Boken är en meny av historiska händelser och platser, nutida sevärdheter och saker att göra. Förutom svenska, även skriven på både engelska och tyska. Låt dig ryckas med på en lättsam upptäcktsfärd runt Storsjön.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,32 MB

FILNAMN: En upptäcktsfärd runt Storsjön med DVD.pdf

ISBN: 9789197767538

FÖRFATTARE: Roger Persson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vår stad : en personlig bok om Östersund = Our city : a ...

En upptäcktsfärd runt Storsjön med DVD Författar-presentation: Roger Persson: Inbunden. Finns i lager, 242 kr. Den här boken är skriven som en introduktion och som en inspiration för den som vill veta mer om Storsjöbygden.

Storsjön runt Gästrikland 2018 - Svenska Volvo P1800 klubben

Nu skriver jag om en text jag bara bläddrat lite i och en film jag ännu inte sett! Men jag vill ändå tipsa om den här helt nya boken, där också en DVD ingår. Roger Persson har skrivit En upptäcktsfärd runt Storsjön, med kort historik kring Storsjöbygden och handfasta råd för turister. Texten finns också på både engelska…

RELATERADE BÖCKER