Smartare återhämtning

Smartare återhämtning är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Göran Kenttä. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Smartare återhämtning online.

Rsfoodservice.se Smartare återhämtning Image

Att vara frisk och skadefri är en grundförutsättning för att träna, tävla och utvecklas. Gränsen mellan rätt och fel träning är ibland hårfin, men skillnaden i utfall kan vara gigantisk. "Smartare återhämtning" ser till funktionell återhämtning ur ett helhetsperspektiv. Innehållet är utformat med fokus på konkreta exempel och övningar - "hur göra återhämtning" - på daglig basis. Allt handlar om att optimera förutsättningarna för prestationsutveckling både på kort- och lång sikt. Materialet hjälper dig att få ut mer av din eller dina adepters träning samt att må bättre och prestera bättre i vardagen, vare sig du är motionär eller elitaktiv.Göran Kenttä forskar inom ämnesområdet idrottspsykologi med huvudsaklig inriktning på träningsprocessen ur ett stress- och återhämtningsperspektiv.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,51 MB

FILNAMN: Smartare återhämtning.pdf

ISBN: 9789187745065

FÖRFATTARE: Göran Kenttä

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Smartare återhämtning (Spiral, 2014) • Se priser (4 butiker)

"Smartare återhämtning" ser till funktionell återhämtning ur ett helhetsperspektiv. Innehållet är utformat med fokus på konkreta exempel och övningar - "hur göra återhämtning" - på daglig basis. Allt handlar om att optimera förutsättningarna för prestationsutveckling både på kort- och lång sikt.

Häfte / Smartare Återhämtning

Smartare återhämtning (Spiral, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER