Och aldrig jag lämnar dig åter

Och aldrig jag lämnar dig åter-boken skrevs 2020-03-06 av författaren Luna Miller. Du kan läsa Och aldrig jag lämnar dig åter-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Luna Miller.

Rsfoodservice.se Och aldrig jag lämnar dig åter Image

Eva Cedergrens man Per har försvunnit spårlöst. Av någon anledning vill hon inte kontakta polisen utan vänder sig i stället till privatspanaren Gunvor Ström. Trots att Gunvor misstänker att Per håller sig undan frivilligt - kanske tillsammans med en okänd älskarinna - åtar hon sig fallet.Samtidigt träffar Gunvors unge vän Aidan en annan kvinna, Marie, som också hon letar efter en försvunnen man. Efter hand börjar det dyka upp fler och fler kopplingar mellan de olika fallen, men frågan är hur de egentligen hänger ihop. Och har de något att göra med de mord som drabbar personer i Gunvor och Aidans närhet? Och aldrig jag lämnar dig åter är andra delen i Luna Millers Fruängsdeckarna, med den färgstarka privatdetektiven Gunvor Ström.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,25 MB

FILNAMN: Och aldrig jag lämnar dig åter.pdf

ISBN: 9789178297351

FÖRFATTARE: Luna Miller

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Och aldrig jag lämnar dig åter / Ljudbok

Moderna visor & ballader CD. 1 16. "Jag ger dig min morgon" I Give You the Morning är en visa skriven av Tom Paxton, och inspelad av honom 1969. Fred Åkerström skrev en text på svenska som ...

Och aldrig jag lämnar dig åter / Ljudbok

Och aldrig jag lämnar dig åter: Fruängsdeckarna, andra boken. ... Och vad har försvinnandena gemensamt med de mord som vid en första anblick verkar vara hatbrott. Snart står de i stormens öga utan att veta var faran lurar. Logga in för att låna. Information.

RELATERADE BÖCKER