Eld upphör

Eld upphör är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jan Linders. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Eld upphör online.

Rsfoodservice.se Eld upphör Image

Kapten Henrik Rytterström väntar ivrigt på den tyska arméns intåg i Sverige, med ögonen spejandes ut över Öresund. På den europeiska kontinenten drar andra världskrigets mörker fram med död och lidande. Rytterström håller de andra boende i samhället uppdaterade om vad som händer i kriget, och alla framgångar för tredje rikets trupper. Några motgångar i kriget verkar de visst inte ha, i alla fall enligt den gamla militären. En dag börjar underliga saker hända i Öresund, och snart är Rytterström, tillsammans med bekanta av olika ålder och politiskt färg, indragna i en otrolig historia som ingen någonsin ska komma att tro på, om man inte själv var där... Jan Linders är en svensk spänningsförfattare i världsklass. I hans hyllade romaner placeras karaktärerna ofta i omöjliga mysterier och faror i en halsbrytande fart, ofta med det skånska landskapet som bakgrund.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,27 MB

FILNAMN: Eld upphör.pdf

ISBN: 9788726364613

FÖRFATTARE: Jan Linders

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Heta arbeten / Brandfarliga arbeten | Eldupphör

Kapten Henrik Rytterström väntar ivrigt på den tyska arméns intåg i Sverige, med ögonen spejandes ut över Öresund. På den europeiska kontinenten drar andra världskrigets mörker fram med död och lidande. Rytterström håller de andra boende i samhället uppdaterade om vad som händer i kriget, och alla framgångar för tredje rikets trupper. Några motgångar i kriget verkar de ...

Eld upphör, tack! - Ekenäsliv

Eldupphör växer så det knakar och är i skrivande stund mitt uppe i flera intressanta rekryteringsprocesser. Den senaste medlemmen i Eldupphörs team är Tonny Antmar.

RELATERADE BÖCKER