Att leda i kris

Att leda i kris är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Carolin Runnquist. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Att leda i kris online.

Rsfoodservice.se Att leda i kris Image

En kris behöver inte bli en katastrof - om den hanteras på rätt sätt. De snabba förändringarna i vår omvärld gör att risken för ett företag att drabbas av en kris är större idag, och det innebär en ökad sårbarhet. Det företag som hanterar krisen på ett bra sätt kan få ett större förtroende från kunder och allmänhet och till och med ett ökat aktievärde. En illa hanterad kris kan däremot resultera i det motsatta. Läs mer Ett företag behöver vara förberett på hur man ska hantera situationen om en kris uppstår. Det gäller att veta vad man som ledare ska göra och hur. Här får du kunskap om vad som definierar en kris, hur människor fungerar i en utsatt situation och hur du kan vara en bra ledare. Du får konkreta verktyg att använda innan krisen händer och under tiden den pågår. Du får också veta vad du bör göra efteråt för att återställa organisationen, och minska skadan. Boken innehåller också ett antal intervjuer med ledare med stor erfarenhet av att hantera kriser, som berättar öppenhjärtigt om sina upplevelser mitt under terrordådet på Drottninggatan, när Arlanda stod still i mer än ett dygn och hur de agerat som ledare i en större omorganisation. Om författarna Carolin Runnquist har många års erfarenhet av att jobba med krishantering inom olika företag och branscher. Hon har stöttat landets främsta ledare och organisationer genom kriser med goda resultat. Carolin figurerar ofta som krishanteringsexpert i media och är en flitigt anlitad föreläsare i ämnet. Hon utsågs 2018 till Supertalang av Veckans affärer och till Årets IT-kvinna av Tieto.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,33 MB

FILNAMN: Att leda i kris.pdf

ISBN: 9789147131785

FÖRFATTARE: Carolin Runnquist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att leda i kris - Carolin Runnquist - häftad ...

Det som hjälper till att skapa förutsättningar för att kunna leda, men inte sådant som personligt ledarskap och gruppdynamik. - Hur det går till att leda en insats i kris eller krig och hur man utformar sitt ledningssystem. Det är de två sakerna ledningsvetenskap handlar om, säger Isabell Andersson.

Att leda i kris - Chefakademin - Blocket Utbildning

Ylva M Andersson är tidigare journalist och mediechef med över 30 års erfarenhet från de största mediehusen, som Sveriges Television, Sveriges Radio och TV4. I dag driver hon MAY Strategies, sitt eget bolag som fokuserar på team- och ledarutveckling. I höst kommer hon att reprisera sin roll som moderator för Expo HR. Vi tog ett virtuellt möte för att prata om den konstiga tid vi nu ...

RELATERADE BÖCKER