Mormor på rymmen

Mormor på rymmen-boken skrevs 2019-05-28 av författaren Kaj Branzell. Du kan läsa Mormor på rymmen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kaj Branzell.

Rsfoodservice.se Mormor på rymmen Image

Snart sjuttiosjuåriga Anna-Lisa hade inte en tanke på att varken flytta till Spanien eller bli kär. Hon ville ju bara följa med till barnbarnet i Thailand! När dottern vägrar låta Anna-Lisa följa med till Thailand för att fira jul, inser hon att det är dags att kasta av sig sin dotters strama tyglar en gång för alla. I vredesmod bokar hon en resa till spanska Torrevieja. Utan att meddela familjen, och utan att köpa någon returbiljett.Livet i solen blir dock inte riktigt så idylliskt som Anna-Lisa hoppats. Det visar sig snart att paradiset gömmer på oväntade faror och vistelsen i Spanien förvandlas till ett hisnande äventyr. Men med hjälp av nya vänner, hemlösa hunden Romeo och en ny tro på sig själv, tar Anna-Lisa sig an de mest dramatiska situationer.En fartfylld och hjärtlig feelgoodroman om att livet faktiskt kan börja i sjuttioårsåldern. Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 11 t. 24 min. Uppläsare: Anna Godenius

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,95 MB

FILNAMN: Mormor på rymmen.pdf

ISBN: 9788726178999

FÖRFATTARE: Kaj Branzell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mormor på rymmen av Kaj Branzell - Bokmässan

2019, MP3 cd-skiva. Köp boken Mormor på rymmen hos oss!

Mormor på rymmen - Kaj Branzell - Bok | Akademibokhandeln

Mormor på rymmen av Branzell, Kaj: Snart sjuttiosjuåriga Anna-Lisa hade inte en tanke på att varken flytta till Spanien eller bli kär. Hon ville ju bara följa med till barnbarnet i Thailand! När dottern vägrar låta Anna-Lisa följa med till Thailand för att fira jul, inser hon att det är dags att kasta av sig sin dotters strama tyglar en gång för alla.

RELATERADE BÖCKER