Le! Det är inte tanken som räknas : om vikten av att ha kul på jobbet

Le! Det är inte tanken som räknas : om vikten av att ha kul på jobbet-boken skrevs 2018-09-14 av författaren Ami Hemviken,Inger Lundin. Du kan läsa Le! Det är inte tanken som räknas : om vikten av att ha kul på jobbet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ami Hemviken,Inger Lundin.

Rsfoodservice.se Le! Det är inte tanken som räknas : om vikten av att ha kul på jobbet Image

Arbetsglädje och engagemang får människor att må bra och verksamheter att växa. Men stress och ständiga förändringar gör många av oss uppgivna - och då hjälper det inte med lyxiga kaffemaskiner eller extra många bananer i fruktkorgen. Hur ska vi hitta arbetsglädjen och engagemanget igen? Le! Det är inte tanken som räknas handlar om hur du med större medvetenhet och små förändringar av ditt sätt att agera kan få roligare på jobbet, samtidigt som du bidrar till en mer kreativ och framgångsrik arbetsplats. Uppmuntran, humor och gemenskap betyder mer än du tror, och ibland handlar det faktiskt bara om att våga bjuda på sig själv eller andas djupt för att kunna fatta rätt beslut. Bra kommunikation bidrar också till arbetsglädjen - hur du säger saker är minst lika viktigt som vad du säger. Om du vill kan du börja med att le lite mer mot dem du möter. För det är faktiskt inte tanken som räknas. Författaren Ami Hemviken, beteendevetare och föreläsare, blev utsedd till Årets Talare 2017. Hon brinner för att bidra till äkta möten mellan människor. Hennes budskap är alltid väl förankrade i fakta och forskning och kryddade med mycket humor och personliga berättelser. Ami bor i Stockholm med sin man och sina tre barn, som är hennes allra bästa kommunikationscoacher och lärare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,55 MB

FILNAMN: Le! Det är inte tanken som räknas : om vikten av att ha kul på jobbet.pdf

ISBN: 9789152355299

FÖRFATTARE: Ami Hemviken,Inger Lundin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Le! Det är inte tanken som räknas : om vikten av att ha ...

Det betyder ju inte att du inte har det tufft ibland, eller upplever att det är svårt att räcka till. Det betyder att du engagerar dig och att du öppnar dig för andra när du inte orkar. Att be om hjälp är ett väldigt engagerat beteende, som många av oss borde prova mycket oftare.

En närmare titt på kassaflödet från den löpande verksamheten

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom att ha och inte ha Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER