Terra Hexa - Den nya världen

Terra Hexa - Den nya världen-boken skrevs 2011-03-11 av författaren A R Yngve. Du kan läsa Terra Hexa - Den nya världen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren A R Yngve.

Rsfoodservice.se Terra Hexa - Den nya världen Image

Science fiction med fantasykänsla för ungdom. Henna och Gala, två oskiljaktiga systrar, har vuxit upp i ett land där solen aldrig går ner - bokstavligen. Tillsammans med sina vänner ger de sig av på en expedition till världens ände för att finna horisonten. I andra delen av Terra Hexa, Den nya världen, har Henna och Gala, deras morbror Ingo och deras vänner Mick och Rydel korsat horisonten och upptäckt att deras värld är både större och mer barbarisk än de kunnat föreställa sig. När de blir strutsryttarnas fångar och säljs som slavar till Den Gyllene Mannen, så krävs både Galas list och skönhet och Hennas klokhet och mod för att rädda dem. "Upplägget med två tonårspojkar och två tjejer och deras morbror på resa för att finna nytt beboeligt land bortom dimmorna och bergen är klassisk fantasy. Men historien bygger på en forntida rymdresa och planetens fysikaliska egenskaper skapar en spännande och intressant miljö ..." Peter Damlin, EnhörningenTerra Hexa var listad bland årets bästa ungdomsböcker i Bibliotekstjänsts folder Läsgodis för ungdomar 2004.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,61 MB

FILNAMN: Terra Hexa - Den nya världen.pdf

ISBN: 9789186081195

FÖRFATTARE: A R Yngve

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Omega klockor - Köp Omega upp till 40% billigare | Mywatch.nu

Terra Hexa - Den nya världen. A.R. Yngve. 12,90 € Terra Hexa - Den stora resan. A.R. Yngve

De 150 till ytan största länderna - Geografispel

De 150 till ytan största länderna - Geografispel: Seterra är ett gratis geografiprogram som med hjälp av blindkartor lär dig städer och länder i hela världen.

RELATERADE BÖCKER