Bränd - En resa genom eld

Bränd - En resa genom eld är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Axel Schylström. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Bränd - En resa genom eld online.

Rsfoodservice.se Bränd - En resa genom eld Image

Axel Schylströms självbiografiska "BRÄND" är en handbok i motivation och mental styrka. Som nittonåring brännskadades Axel med tredje gradens brännskador över 70% av kroppskostymen. Ofrivilligt fick han spendera över ett års tid av intensiv fysisk och psykisk rehabilitering för att överleva. Trots ärren, handikappen och den ständiga motvinden kunde ingenting stå i vägen för Axels dröm om att bli artist, och idag är han en av Sveriges mest folkkära pop-hopp. I "BRÄND" bjuder Axel med oss på en minst sagt gripande resa. Vi får följa med från de blodiga lakanen i sjuksängen, nära-döden-upplevelserna och kampen mot att acceptera de nya ärren - till Idol, Melodifestivalen och livet med ärr i rampljuset. Vi är närvarande genom hela resan - i smärtan, ångesten och järnviljan. Axel undgår inte att inspirera med sin ständiga framåtanda och sina egenskapade motivationsmetoder - ingen lämnas oberörd eller omotiverad.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,70 MB

FILNAMN: Bränd - En resa genom eld.pdf

ISBN: 9789178291489

FÖRFATTARE: Axel Schylström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bränd - En resa genom eld - Axel Schylström - E-book ...

Bränd: En resa genom eld är en självbiografisk bok om Axel Schylströms liv efter en olycka som gav honom tredje gradens brännskador på 70% av hans kropp.Det är en bok om hur han tog sig från botten till toppen, och det mot alla odds. Det är också en bok om att vilja dö, utseendekomplex och att våga stå för den man är.

Bränd - En resa genom eld / E-bok

Bränd - En resa genom eld (E-bok, 2018) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

RELATERADE BÖCKER