Främlingar

Vill du läsa Främlingar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Riikka Pulkkinen. Att läsa Främlingar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Främlingar Image

Maria, en präst, lämnar sitt välordnade liv i Finland och beger sig till New York, sliten av konfliken mellan sin ansvarkänsla och behovet av att kasta loss och ta för sig av det okända. I New York lär hon känna en kvinna som öppnar sin dörr för henne, och som även öppnar dörren till dansens värld. Steg för steg får Maria modet att reflektera över var hon egentligen kommer ifrån: den mörka byn i norr där den förtryckande religiositeten nära nog gjorde henne osynlig, eller någon ännu mer avlägsen plats? Till slut vänder Maria sin blick inåt. Vad är det för hemlighet hon har burit med sig över Atlanten? Och vad har den lilla flickan vars dagbok hon bär med sig blivit utsatt för? Främlingar pulserar av dansens rytm och av tyngden av mardrömslika minnen. Riikka Pulkkinen skriver intelligent och känsligt om alienation, gudstro och om kroppens längtan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,44 MB

FILNAMN: Främlingar.pdf

ISBN: 9789113057606

FÖRFATTARE: Riikka Pulkkinen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Främlingar i natten - Rebecca Hunter | Harlequin

Sofia Rösberg, 32, har alltid tyckt om att umgås med vänner och vara social. Men i stället för att bara träffa samma gamla vanliga kompisar har hon nu börjat bjuda hem främlingar på middag. - Jag tycker att människorna som kommer hem till oss är modiga, för vi är ju lite galna, säger Sofia.

Kramkalas med främlingar - nu har trenden kommit till ...

I Kärlek till främlingar möter vi människor som på olika sätt berörs av främlingskärlek. Ett mångfacetterat begrepp som kan gestalta sig på olika vis, ställas på sin spets och ibland till och med vändas till sin motsats: främlings fientlighet. Som i den lilla grekiska byn Knidi där unge Stefan väl komnas men också stöts ut. I Dubrovnik finns ljus och mänsklig värme men vi ...

RELATERADE BÖCKER