Att urskilja Guds vilja : en ignatisk vägledning till att fatta beslut

Att urskilja Guds vilja : en ignatisk vägledning till att fatta beslut är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Timothy M Gallagher. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Att urskilja Guds vilja : en ignatisk vägledning till att fatta beslut online.

Rsfoodservice.se Att urskilja Guds vilja : en ignatisk vägledning till att fatta beslut Image

Alla som vill leva för och med Gud, ställs oundvikligen inför en stor mängd val där vi brottas med vad som är Guds vilja. Vill Gud att jag ska göra det ena eller det andra, välja det ena eller det andra, gå åt ett håll eller ett annat i livet. Om den ena vägen är destruktiv eller på annat sätt ond är valet kanske inte så svårt, men hur väljer man mellan två goda alternativ? Om jag inte hör Guds röst tydligt, hur ska jag då kunna veta vad Han vill, vad som är bäst för mig och för Hans rike? Detta är en återkommande fråga också inom själavården. Inom den katolska traditionen finns Ignatius av Loyola, som levde på 1500-talet. Han är en mästare i själavårdens pedagogik, men är inte alltid lätt att förstå vid första anblicken. I den här boken har ordensprästen och retreatledaren Timothy Gallagher OMD förklarat de regler som Ignatius gett oss, så att vi kan tillämpa dem i vårt vardagsliv. Han gör det med både värme och enkelhet, illustrerat med glimtar ur livsberättelser, både ur litteraturen och från hans egna möten inom själavården. Boken är en sann läsupplevelse, där de många människornas berättelser som finns återgivna blir ett oförglömligt minne. Gallaghers och Ignatius undervisning är en god reskamrat genom livet, en gåva till alla oss som vill leva i enlighet med Guds vilja. En grundbok i efterföljelse och själavård.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,99 MB

FILNAMN: Att urskilja Guds vilja : en ignatisk vägledning till att fatta beslut.pdf

ISBN: 9789177770992

FÖRFATTARE: Timothy M Gallagher

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Arken | Att urskilja Guds vilja : en ignatisk vägledning ...

Böcker, film, musik & spel. Hitta och jämför böcker, film, musik och spel på nätet från de bästa ehandlarna. På Shopello hittar du ett brett utbud av både billiga och bra erbjudanden från olika nätbutiker när du ska shoppa böcker, film, musik och spel online.

Arken | Ignatiansk vägledning

att Urskilja gUds vilja En ignatiansk vägledning till att fatta beslut I den katolska traditionen finns Ignatius av Loyola, som är en mästare i själa­ vårdens pedagogik, men som inte alltid är lätt att förstå vid första anblicken. I den här boken förklarar ordensprästen och retreatledaren Timothy Gallagher

RELATERADE BÖCKER