Klimatkris

Klimatkris är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Johan Ehrenberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Klimatkris online.

Rsfoodservice.se Klimatkris Image

Kan vi rädda klimatet genom att backa in i framtiden? Vad ska vi välja? Förbereda kollapsen eller tro att människans värld kan räddas? Utifrån en resa på Kuba berättar Johan Ehrenberg om vår verkliga rikedom, om självbedrägeriet, misslyckandet, men också om de möjligheter vi fortfarande har. Visst; det här är delvis en berättelse om kommunismens sista suck. Men också om vår möjliga framtid i solens sken.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,15 MB

FILNAMN: Klimatkris.pdf

ISBN: 9789173437813

FÖRFATTARE: Johan Ehrenberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Forskare svarar: Så hamnade vi i klimatkrisen

Vi står redo att bidra till omställningen av ett nytt, hållbart energisystem, skriver Svante Axelsson tillsammans med en lång rad aktörer från miljörörelsen och energibranschen i en debattartikel i Dagens Industri.

Forskare svarar: Så hamnade vi i klimatkrisen

Senaste kommentarer. Gunnar Strandell - Jag blev upprörd på den tiden när Johan Rockström var…; Alfredo - Ingemar #67 Skälet till att jag skrev min inledande kommentar…; Glenn S. Översjö-Strand - Från Grönköpings Folk och Fähälsomyndighet meddelas att sveriges stassminister Löfven…; Ingemar Nordin - Thorleif #45 Jag har inte satt mig in i vad "regenerativt…

RELATERADE BÖCKER