Den bästa lösningen/Arvtagaren

Den bästa lösningen/Arvtagaren är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Maggie Cox,Chantelle Shaw. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den bästa lösningen/Arvtagaren online.

Rsfoodservice.se Den bästa lösningen/Arvtagaren Image

Den bästa lösningen Efter ett hett och sensuellt möte med sin hyresvärd upptäcker Lily Alexander att hon är gravid. Lily är fast besluten att ta hand om barnet själv men berättar för Bastian Carrera att han ska bli pappa. Och döm om hennes förvåning när han genast föreslår en praktisk lösning - att de gifter sig, men utan förväntningar på kärlek. Lily går motvilligt med på uppgörelsen. Hur ska hon stå ut med att det bara är hon som älskar?Arvtagaren Elin Saunderson förförs av den mystiska främlingen på dansgolvet. Men efter en passionerad natt tillsammans med Cortez Ramos lämnas hon ensam. Bakom sig lämnar han dock inte bara Elin, något litet har redan börjat gro. Då Elins adoptivpappa dör strax därefter kommer det fram att han även hade en biologisk son. Den nya arvingen ärver det mesta, och Elin får en chock när hon ser vem det är ...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,90 MB

FILNAMN: Den bästa lösningen/Arvtagaren.pdf

ISBN: 9789150725476

FÖRFATTARE: Maggie Cox,Chantelle Shaw

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Arvtagaren - Böcker - CDON.COM

Den bästa lösningen/Arvtagaren är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Maggie Cox. På vår hemsida beatekahlcke.de kan du läsa boken Den bästa lösningen/Arvtagaren online.

Den bästa lösningen / Arvtagaren - E-bok - Maggie Cox ...

Den bästa lösningen / Arvtagaren. 3.55 181 5 Forfatter: Maggie Cox, Chantelle Shaw. Findes som e-bog. Den bästa lösningen Efter ett hett och sensuellt möte med sin hyresvärd upptäcker Lily Alexander att hon är gravid. Lily är fast besluten att ta hand om barnet själv men berättar för Bastian Carrera att han ska bli pappa.

RELATERADE BÖCKER