WTC 7 och dess mystiska kollaps : varför den officiella rapporten om 11 september är ovetenskaplig och osann

Vill du läsa WTC 7 och dess mystiska kollaps : varför den officiella rapporten om 11 september är ovetenskaplig och osann pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren David Ray Griffin. Att läsa WTC 7 och dess mystiska kollaps : varför den officiella rapporten om 11 september är ovetenskaplig och osann online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se WTC 7 och dess mystiska kollaps : varför den officiella rapporten om 11 september är ovetenskaplig och osann Image

Klockan 17.20 på eftermiddagen den 11 september rasade byggnad 7 i World Trade Center, trots att det inte hade träffats av något plan och bara hade bränder på några få våningar. Anledningen till dess kollaps ansågs vara ett mysterium. I augusti 2008 lade NIST (National Institute of Standards and Technology) fram sin rapport om WTC 7, där man förklarar att "skälet till kollapsen av World Trade Center 7 är inte längre ett mysterium" och att "vetenskapen står verkligen bakom det vi har hävdat." Genom att visa att ingetdera av deras påståenden är sanna demonstrerar David Ray Griffin att NIST har gjort sig skyldigt till den värsta sortens vetenskapliga falsarium: man fabricerar, förfuskar och ignorerar bevis. Han visar också att NIST:s rapport lämnar det centrala mysteriet olöst: Hur kunde en byggnad, skadad av brand - inte sprängämnen - rasa i fritt fall? DAVID RAY GRIFFIN har publicerat 35 böcker om filosofi, religion och politik. Hans senaste bok om 9/11 The New Pearl Harbor Revisited, blev vald av Publishers Weekly som "Pick of the Week" 2008.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,16 MB

FILNAMN: WTC 7 och dess mystiska kollaps : varför den officiella rapporten om 11 september är ovetenskaplig och osann.pdf

ISBN: 9789186063139

FÖRFATTARE: David Ray Griffin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

WTC 7 och dess mystiska kollaps : varför den officiella ...

Den nog så träffande tumörliknelsen får mig att tänka på boken WTC 7 och dess mystiska kollaps: Varför den officiella rapporten om 11 september är ovetenskaplig och osann av David Ray Griffin (Alhambra förlag 2010). Varför? Jo, helt enkelt för att här har vi en annan sjuk punkt i dagens offentlighet.

WTC 7 och dess mystiska kollaps - Logik.se

- varför den officiella rapporten om 11 september är ovetenskaplig och osann. Klockan 17.20 på eftermiddagen den 11 september rasade byggnad 7 i World Trade Center, trots att det inte hade träffats av något plan och bara hade bränder på några få våningar. Anledningen till dess kollaps ansågs vara ett mysterium.

RELATERADE BÖCKER