Arne Ljunghed och de små röda jävlarna

Vill du läsa Arne Ljunghed och de små röda jävlarna pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Fredrik Ahlfors. Att läsa Arne Ljunghed och de små röda jävlarna online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Arne Ljunghed och de små röda jävlarna Image

Arne Ljunghed och de små röda jävlarna är en samling berättelser, prosaetter och prosapoesi. Här är världen absurd och surrealistisk, flödet av påträngande bilder är oupphörligt. Det är omväxlande sprudlande fantasiser och grårealistisk prosa, men också korthuggna filosofiska stycken och poetiska nedslag i en slags dynamisk hemmamiljö. Möt de röda jävlarna i en skrivmaskin, den flygande kungen av Eftalusien, den teve-älskande pensionären Astrid, den av autonomikation drabbade författaren och många fler i denna märkliga blandning av virvlande texter. Fredrik Ahlfors är född 1968. Boende i Göteborg. Bokdebut på Trombone 2006 med romanen Uthamn som fick mycket uppmärksamhet i trakten där den utspelar sig.Den hyllade romanen Daniil Charms och jag utkom 2011. Tillsammans med Björn Wickenberg skrev han 2016 Den här diktsamlingen ges ut i samarbete med. Den senast utgivna boken är romanen Remington från februari 2020. Vid sidan om författarskapet arbetar Fredrik Ahlfors som röntgenläkare. Tillsammans med Carl Lamm har han författat den medicinska boken HRCT - Diagnostik och sjukdomsöversikt som finns utgiven på Trombone. Boken är översatt till Tyska och Engelska.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,31 MB

FILNAMN: Arne Ljunghed och de små röda jävlarna.pdf

ISBN: 9789188125514

FÖRFATTARE: Fredrik Ahlfors

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ahlfors, Fredrik: Arne Ljunghed och de små röda jävlarna

Ahlfors, Fredrik: Arne Ljunghed och de små röda jävlarna **** Eftersom jag ju just kommit på att jag faktiskt gillar det lite absurda se här fick den här boken som legat länge i högen olästa äntligen bli läst. Den är faktiskt riktigt bra. Den är överraskande och konstig och naturligtvis absurd. Men ändå klar i sin skrift.

LIBRIS - Prosadike

Arne Ljunghed och de små röda jävlarna är en samling berättelser, prosaetter och prosapoesi. Här är världen absurd och surrealistisk, flödet av påträngande bilder är oupphörligt.

RELATERADE BÖCKER