Virus 4

Virus 4 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Daniel Åberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Virus 4 online.

Rsfoodservice.se Virus 4 Image

Fjärde delen i succéserien Virus!Ursula befinner sig på ett flygplan, gömd i det mörka lastrummet. Hon har ingen aning om planets destination eller syfte och hon är livrädd. Kvar på marken måste de övriga ur kolonin hantera interna maktstrider och konflikter med andra överlevare av det dödliga viruset.Men det börjar gå upp för dem allihop att det finns en tanke bakom allt detta, någon är beredd att ta väldigt stora risker för att äga viruset. Äga viruset och använda det som ett vapen.Serien Virus, och fortsättningen Smittad, är en tät historia om människors kamp för överlevnad i en värld som inte längre vill ha dem, berättad i ett skoningslöst tempo.Daniel Åberg, född 1975 i Sandviken, är författare och journalist bosatt i Vittangi och Stockholm. Daniel Åberg debuterade som författare 2005 med Dannyboy & kärleken.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,70 MB

FILNAMN: Virus 4.pdf

ISBN: 9789178720989

FÖRFATTARE: Daniel Åberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Download Free Antivirus Software | Avast 2020 PC Protection

Covid-19 är en infektionssjukdom som orsakas av det nya coronaviruset. Sjukdomen påminner om influensa med feber och hosta. De flesta blir lindrigt sjuka. Covid-19 upptäcktes i Kina i slutet av 2019. Eftersom det är en nyligen upptäckt...

Coronaviruset och covid-19 - regler för skolor och ...

Det senaste om Coronaviruset.Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Coronaviruset på Aftonbladet.se.

RELATERADE BÖCKER