Virus 4

Virus 4 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Daniel Åberg. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Virus 4 online.

Rsfoodservice.se Virus 4 Image

Fjärde delen i succéserien Virus!Ursula befinner sig på ett flygplan, gömd i det mörka lastrummet. Hon har ingen aning om planets destination eller syfte och hon är livrädd. Kvar på marken måste de övriga ur kolonin hantera interna maktstrider och konflikter med andra överlevare av det dödliga viruset.Men det börjar gå upp för dem allihop att det finns en tanke bakom allt detta, någon är beredd att ta väldigt stora risker för att äga viruset. Äga viruset och använda det som ett vapen.Serien Virus, och fortsättningen Smittad, är en tät historia om människors kamp för överlevnad i en värld som inte längre vill ha dem, berättad i ett skoningslöst tempo.Daniel Åberg, född 1975 i Sandviken, är författare och journalist bosatt i Vittangi och Stockholm. Daniel Åberg debuterade som författare 2005 med Dannyboy & kärleken.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,32 MB

FILNAMN: Virus 4.pdf

ISBN: 9789178720989

FÖRFATTARE: Daniel Åberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Coronavirus (COVID-19) - Google News

Directed by John Bruno. With Jamie Lee Curtis, Donald Sutherland, William Baldwin, Joanna Pacula. When the crew of an American tugboat boards an abandoned Russian research vessel, the alien life form aboard regards them as a virus which must be destroyed.

Samlad information om covid-19 - coronavirus - Region Skåne

Mycket information om viruset sars-cov-2 och sjukdomen det orsakar, covid-19, finns att hitta på olika myndigheters hemsidor. Här hittar ni dem.

RELATERADE BÖCKER