Jag släpper dig aldrig

Jag släpper dig aldrig är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Petra Holst. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Jag släpper dig aldrig online.

Rsfoodservice.se Jag släpper dig aldrig Image

Jag släpper dig aldrig är en relationsrysare där ingenting är som det ser ut att vara, om otrohet och manipulation, och om vikten av att lära känna sig själv innan man kan lita på andra. Isabel och Anna har varit bästa vänner så länge de kan minnas. När Isabel träffar Annas man på en lägenhetsvisning dras hon mot sin vilja till den karismatiske David. Fast hon inte vill svika Anna blir det allt svårare för henne att stå emot sina känslor. När sommaren går mot sitt slut måste Isabel bestämma sig. Men vad vill egentligen David? Tänker han lämna Anna eller går han rentav bakom ryggen på dem båda? Anna är sjukskriven för depression och går i terapi för att få bukt med sin svartsjuka. Hon har länge misstänkt att David träffar andra kvinnor, men kan hon verkligen lita på sin magkänsla? Hon har ju varit så förvirrad på sistone, känner faktiskt inte riktigt igen sig själv. Och hon älskar ju David och vill tillbringa resten av livet med honom. När hösten står för dörren tvingas Anna fråga sig själv: Hur långt är hon villig att gå för att behålla sin man?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,14 MB

FILNAMN: Jag släpper dig aldrig.pdf

ISBN: 9789137153018

FÖRFATTARE: Petra Holst

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jag släpper dig aldrig | Stockholms Stadsbibliotek

Petra Holst: Jag släpper dig aldrig Jag släpper dig aldrig är ett triangeldrama utöver det vanliga. Anna är överlycklig när hon träffar sitt livs kärlek. Han heter David och är en av landets mest framgångsrika fastighetsmäklare. Han behandlar henne som en prinsessa och hans välbetalda jobb gör att de kan leva ett liv i lyx.

Jag släpper dig aldrig - Petra Holst - ebok (9789137153018 ...

Jag släpper dig aldrig är ett triangeldrama utöver det vanliga. Anna är överlycklig när hon träffar sitt livs kärlek. Han heter David och är en av landets mest framgångsrika fastighetsmäklare. Han behandlar henne som en prinsessa och hans välbetalda jobb gör att de kan leva ett liv i lyx. Men efter några år har ändå…

RELATERADE BÖCKER