Signe Ahlbäck : vår mamma

Signe Ahlbäck : vår mamma är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ingwar Ahlbäck,Per Gunnar Ahlbäck,Margareta Björndahl. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Signe Ahlbäck : vår mamma online.

Rsfoodservice.se Signe Ahlbäck : vår mamma Image

Kan man någonsin hävda att man känner en annan människa? Knappast. För ett barn är föräldrarna en självklarhet, som man väl tror sig känna, tills man som vuxen blir klar över i hur hög grad föräldrabilden präglas av det egna jaget. För barnet blir en objektiv bild av föräldrarna en omöjlighet. I den här lilla skriften har vi tre syskon, Ingwar, Per Gunnar och Margareta, försökt att ge var och en sin bild av vår mamma Signe. Tyvärr saknas den fjärde i syskonskaran, vår avhållne bror Sven Olov, som gick bort redan 1995. Förhoppningsvis skall ändå de tre skildringarna komplettera varandra och ge en något rikare bild av den människa, som vi känner som vår Mamma.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,63 MB

FILNAMN: Signe Ahlbäck : vår mamma.pdf

ISBN: 9789178519613

FÖRFATTARE: Ingwar Ahlbäck,Per Gunnar Ahlbäck,Margareta Björndahl

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mama

Algot Ahlbäck - Vår pappa är en minnesbok skriven av tre av hans fyra barn sjuttio år efter hans död. För dem alla var hans roll som ledare för ÖrebroMissionen intimt förknippad med hans fadersroll. Familjen bodde och levde i samma hus som den fri...

Gudrun Ahlbäck på Våra Minnessidor

"Signe Ahlbäck" av Ingwar Ahlbäck • BoD Bokshop • Fantastiska författare. Unikt boksortiment.

RELATERADE BÖCKER