En har dött för alla

En har dött för alla-boken skrevs 2012-02-15 av författaren Carl Olof Rosenius. Du kan läsa En har dött för alla-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Carl Olof Rosenius.

Rsfoodservice.se En har dött för alla Image

Del 3, i en serie av 7 ljudböcker, handlar om Kristi försoningsverk och har följande kapitelrubriker:1. En har dött för alla - enligt Guds eviga frälsningsråd 2. En har dött för alla - som Herren lovade på fallets dag 3. En har dött för alla - hemligheten som Gud vill uppenbara 4. En har dött för alla - ett glädjebud för syndare 5. En har dött för alla - en blick på den korsfäste livet dig ger 6. En har dött för alla - den gode herden ger sitt liv för fåren 7. En har dött för alla - det ska vi sjunga om i evighet Rosenius har en särskild förmåga att analysera det som rör sig i människans innersta. Få kan som Rosenius avslöja våra självcentrerade och svekfulla hjärtan. Men han har också fått uppleva hur hjärtat kan fyllas med glädje och frid. Genom hela undervisningen går en evangelisk ton av trosvisshet.Hemligheten ligger i att han fått inblick i Guds hjärta - och tagit emot hans nåd och trofasthet. Rosenius har lärt känna den underbare - levande Guden som kan förlåta synder. När dessa texter nu ges ut som ljudbok, sker det med förhoppningen att många lyssnare skall finna nåden i Guds hjärta. Carl Olof Rosenius levde 1816-1868 och är en av Sveriges största väckelsepredikanter genom tiderna och en av Sveriges mest lästa författare. Rosenius böcker är översatta till drygt 30 språk. Swen Bergling gör en utmärkt, inlevelsefull insats som uppläsare. Daniel Klang är ljudtekniker och redigerare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,69 MB

FILNAMN: En har dött för alla.pdf

ISBN: 9789175182636

FÖRFATTARE: Carl Olof Rosenius

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ladda ner En har dött för alla av Carl Olof Rosenius som ...

Tanken att en har dött för alla är inte västerländsk och definitivt inte tidsenlig. Men så är det. Och det gäller att hjälpa katekumenerna att förstå detta, att se "upp till hans kors och sr hans triumf i den död som blev livet för oss". När vi ser förvandlas vi.

Corona: Allt vi vet om svenskarna som avlidit i covid-19

En har dött för alla - ett glädjebud för syndare 5. En har dött för alla - en blick på den korsfäste livet dig ger 6. En har dött för alla - den gode herden ger sitt liv för fåren 7. En har dött för alla - det ska vi sjunga om i evighet Rosenius har en särskild förmåga att analysera det som rör sig i människans innersta.

RELATERADE BÖCKER