En har dött för alla

En har dött för alla är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Carl Olof Rosenius. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken En har dött för alla online.

Rsfoodservice.se En har dött för alla Image

Del 3, i en serie av 7 ljudböcker, handlar om Kristi försoningsverk och har följande kapitelrubriker:1. En har dött för alla - enligt Guds eviga frälsningsråd 2. En har dött för alla - som Herren lovade på fallets dag 3. En har dött för alla - hemligheten som Gud vill uppenbara 4. En har dött för alla - ett glädjebud för syndare 5. En har dött för alla - en blick på den korsfäste livet dig ger 6. En har dött för alla - den gode herden ger sitt liv för fåren 7. En har dött för alla - det ska vi sjunga om i evighet Rosenius har en särskild förmåga att analysera det som rör sig i människans innersta. Få kan som Rosenius avslöja våra självcentrerade och svekfulla hjärtan. Men han har också fått uppleva hur hjärtat kan fyllas med glädje och frid. Genom hela undervisningen går en evangelisk ton av trosvisshet.Hemligheten ligger i att han fått inblick i Guds hjärta - och tagit emot hans nåd och trofasthet. Rosenius har lärt känna den underbare - levande Guden som kan förlåta synder. När dessa texter nu ges ut som ljudbok, sker det med förhoppningen att många lyssnare skall finna nåden i Guds hjärta. Carl Olof Rosenius levde 1816-1868 och är en av Sveriges största väckelsepredikanter genom tiderna och en av Sveriges mest lästa författare. Rosenius böcker är översatta till drygt 30 språk. Swen Bergling gör en utmärkt, inlevelsefull insats som uppläsare. Daniel Klang är ljudtekniker och redigerare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,14 MB

FILNAMN: En har dött för alla.pdf

ISBN: 9789175182636

FÖRFATTARE: Carl Olof Rosenius

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Corona: Allt vi vet om svenskarna som avlidit i covid-19

Så många är smittade av coronavirus i Sverige, Europa och världen. Så många har dött i covid-19.

En har dött för alla | Stockholms Stadsbibliotek

Barnet förstår att döden är för evigt och att vi alla kommer att dö en dag. Fantasier om att den som har dött ska komma tillbaka hjälper inte längre. Barnet förstår att det inte behöver vara någons fel att en person dör. Det kan ändå vara svårt att förstå att livet bara kan ta slut.

RELATERADE BÖCKER