Domaren

Domaren-boken skrevs 2018-12-28 av författaren Dag Öhrlund. Du kan läsa Domaren-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Dag Öhrlund.

Rsfoodservice.se Domaren Image

Suzanne Eriks är respekterad domare i tingsrätten. Men hon är också psykopat. Suzanne skipar dödlig rättvisa mot en kvinna som förskingrat miljoner från en organisation som hjälper svältande barn i världen. Hennes vän Jessica är präst, en trasig själ som dämpar sin ångest med mat och alkohol. När mannen som en gång kränkte och utnyttjade henne utnämns till professor och hyllas, bestämmer sig Jessica för att hämnas. Väninnorna börjar misstänka varandra och snart avslöjas sanningar över ett middagsbord, vilket blir början på ett skrämmande samarbete. Suzanne och Jessica bestämmer sig för att tillsammans städa upp bland onda människor som världen inte behöver.Domaren är första delen i en serie där vi får följa Suzanne och hennes väninna Jessica då de skipar rättvisa efter lagar de själva skapar.DAG ÖHRLUND, tidigare mest känd för succéböckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke, har innan han blev författare arbetat som journalist och fotograf. Öhrlund har också skrivit fyra kriminalromaner om den buttre och tjurige kommissarien Ewert Truut, som på kort tid blev en läsarfavorit. Som vanligt när det gäller Dag Öhrlunds böcker är underhållningsfaktorn hög. Mats Garme, Ölandsbladet

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,17 MB

FILNAMN: Domaren.pdf

ISBN: 9789177797586

FÖRFATTARE: Dag Öhrlund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Domaren - Ian Mcewan - Pocket | Bokus

"Domaren" är en utan tvekan hyfsat bra och otroligt välspelad film, med bland annat en lysande Emma Thompson i huvudrollen. Dramat är till tårar gripande på sina håll, men lämnar mig ändå ovanligt oberörd mot slutet och framförallt efteråt har jag nästan helt glömt bort det jag sett.

SeDomaren på bio - Filmstaden

Filmrecension: "Domaren" snyftig men Emma Thompson i högform. Punkten efter Dagens Nyheter har funnits med allt sedan det första numret 23 december 1864.

RELATERADE BÖCKER