Rosenhealing

Rosenhealing-boken skrevs 2011-03-24 av författaren Solkarina. Du kan läsa Rosenhealing-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Solkarina.

Rsfoodservice.se Rosenhealing Image

Rosenhealing är en fantastisk energi och healing metod för att etablera kontakt med det inre ljuset och kraften. Rosenhealingen väcker kärleken i ditt hjärta. Metoden höjer dina vibrationer i ditt energifält. Den hjälper dig att återknyta kontakten med en djupare andlig känsla. Du får lära dig hur du gör energi överföringar, healing behandlingar och meditationer. Rosenhealing vänder sig till dig som är intresserad av din andliga och personliga utveckling. En väldigt lätt metod att lära sig. Elev i BodenJag upplevde något nytt nu. Känslan ökade och jag såg i mitt inre hur ljus strömma från mina handflator, fingrar och fötter. Det kom som en fontän från huvudet och efter ett tag var det som regnbågsfärger som pulsera till ibland. Mest runt huvudet som om hela min kropp var omsluten av ett ljus. En skön känsla. Efteråt under några dagar har jag känt mig lugnare, rastlösheten inom mig har släppt. Jag har lättare att koncentrera mig och bara vara i det jag gör. Elev i BlekingeKänner under meditationen hur en värme från hjärtat sakta sprider sig ut i hela kroppen. Känner hur det ångar värme från fotsulorna, fingertopparna och händerna. Jag känner en värme som stiger från hjässan. Jag ser ett vitt starkt ljus i pannan, känner mig lycklig och glad. Värmen i hjärtat finns även kvar efter meditationen, underbart.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,39 MB

FILNAMN: Rosenhealing.pdf

ISBN: 9789163334931

FÖRFATTARE: Solkarina

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Rosenhealing - Solkarina - häftad (9789163334931 ...

Rosenhealing: Amazon.es: Solkarina: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas Para ...

Boktipset - Rosenhealing

Nefertiti-Kosmisk-Healing-officiella grupp har 1 866 medlemmar

RELATERADE BÖCKER