Ett hål i väggen

Ett hål i väggen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Tobias Myrbakk. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ett hål i väggen online.

Rsfoodservice.se Ett hål i väggen Image

Hasse ångrar de val han gjort i livet och har tröttnat på sin vardag. Bakom ett hål i ett toalettbås på en offentlig toalett finner han något som kommer få honom att känna sig levande igen. Tobias Myrbakk skriver berättelser om vad som döljer sig i mörkret. En blandning mellan skräck och melankoli. De flesta historierna utspelar sig i en realistisk miljö med mörka flingor av vidunder strödda uppe på.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,75 MB

FILNAMN: Ett hål i väggen.pdf

ISBN: 9789176992043

FÖRFATTARE: Tobias Myrbakk

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sålde hamburgare i ett hål i väggen - nu ska Bastard ...

Att reparera ett hål i en gipsvägg, så att det nästan blir osynligt, är lyckligtvis inte en omöjlig uppgift. Det finns olika metoder - beroende på hålets storlek. Små hål är lättare och går snabbare att laga. Stora hål är mer omfattande, eftersom det kräver att du reglar upp på insidan av väggen.

Spackla igen hål: Så här spacklar du igen hål | Gör Det Själv

Spackling: Så reparerar du hål i väggen - steg för steg. Rengör väggen från lös puts med t.ex. en spackel och ta bort ev. spikar och skruvar; Påför spackelmassa som Easy Filler med en spackel ; Dra spackelmassan över hålen i väggen som i videon - spackla 1-2 gånger

RELATERADE BÖCKER