50 myter om hållbarhet : Sant och falskt om allt från kaffe, shopping, flyg

Vill du läsa 50 myter om hållbarhet : Sant och falskt om allt från kaffe, shopping, flyg pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jessica Cederberg Wodmar. Att läsa 50 myter om hållbarhet : Sant och falskt om allt från kaffe, shopping, flyg online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se 50 myter om hållbarhet : Sant och falskt om allt från kaffe, shopping, flyg Image

I 50 myter om hållbarhet guidar en av Sveriges mesta hållbarhetsexperter, Jessica Cederberg Wodmar, oss genom komplexa frågor och den senaste forskningen samtidigt som hon slår hål på myter om hållbarhet. Personligt, utan pekpinnar och med stor optimism visar hon vad som är betydelsefullt och vad som inte är det. Och hur hållbarhetstänkandet kan genomsyra alla delar av livet. Boken ger läsaren verktyg för att leva hållbart på ett enkelt och smart sätt. För som Jessica skriver, hållbarhet handlar verkligen inte om att gå runt och ha ångest. Hon vill i stället hjälpa människor att förstå och navigera i hållbarhetsbegreppen och känna stolthet över den hållbarhet just du bidrar med! Läs bland annat om följande myter: Shopping gör skillnad i hållbarhet! - JA Otvättad frukt en livsfara! - NEJ Hej till granne räcker långt! - JA Återvinning en bluff! - NEJ Vi måste sluta flyga! - NEJ Klädd i kemikalier! - JA Vi blir sjukare med ett varmt klimat - JA

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,61 MB

FILNAMN: 50 myter om hållbarhet : Sant och falskt om allt från kaffe, shopping, flyg.pdf

ISBN: 9789188799135

FÖRFATTARE: Jessica Cederberg Wodmar

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kupé 01 2019 by Klintberg Niléhn - Issuu

I 50 myter om hållbarhet guidar en av Sveriges mesta hållbarhetsexperter, Jessica Cederberg Wodmar, oss genom komplexa frågor och den senaste forskningen samtidigt som hon slår hål på myter om hållbarhet. Personligt, utan pekpinnar och med stor optimism visar hon vad som är betydelsefullt och vad som inte är det. Och hur hållbarhetstänkandet kan genomsyra alla delar av livet.

50 myter om hållbarhet : Sant och falskt om allt från ...

50 myter om hållbarhet : sant och falskt om allt från kaffe, shopping, flyg och återvinning till sushi och grannar Type: Våra böcker I 50 myter om hållbarhet guidar en av Sveriges mesta hållbarhetsexperter, Jessica Cederberg Wodmar, oss genom komplexa frågor och den senaste forskningen samtidigt som hon slår hål på myter om hållbarhet.

RELATERADE BÖCKER