ADHD-hjälpen : För ett liv i balans

Vill du läsa ADHD-hjälpen : För ett liv i balans pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Katarina A Sörngård. Att läsa ADHD-hjälpen : För ett liv i balans online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se ADHD-hjälpen : För ett liv i balans Image

Har du svårt att få livet att gå ihop? Glömmer och missar du möten du skulle ha gått på? Blir du för arg, för uppvarvad eller för ledsen och saknar en inre balans? Adhd-hjälpen ger dig konkreta strategier för att få vardagen att fungera. Du får öva på att:*planera *organisera *bromsa impulser *reglera känslor *förbättra din uppmärksamhet *kommunicera och hantera konflikterMetoderna bygger på KBT, den psykologiska behandling som har starkast vetenskapligt stöd vid adhd. Genom många exempel visar författaren hur andra har arbetat med och fått hjälp av strategierna. Här finns också information om kärnproblemen vid adhd, hur en utredning går till och vilket stöd samhället kan erbjuda. Även anhörigas situation tas upp och boken ger användbara verktyg för ett liv tillsammans med någon som har adhd. Till kapitlen finns övningsformulär som går att skriva ut från webben.Boken riktar sig till dig som är vuxen och har adhd. Den är även en viktig kunskapskälla för närstående och behandlare. En bra och lättläst bok som täcker mycket inom området med både en faktadel och en behandlingsdel. Personer med adhd kan läsa den på egen hand och den kan även användas som extra resurs i behandling enskilt eller i grupp.Jag skulle rekommendera boken även till behandlare och personal som arbetar med patientgruppen.Tidningen Beteendeterapeuten

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,76 MB

FILNAMN: ADHD-hjälpen : För ett liv i balans.pdf

ISBN: 9789127137011

FÖRFATTARE: Katarina A Sörngård

LADDA NER
LÄSA ONLINE

ADHD-hjälpen : För ett liv i balans - Böcker - CDON.COM

2014, Inbunden. Köp boken ADHD-hjälpen : För ett liv i balans hos oss!

ADHD-hjälpen - för ett liv i balans - Nationellt ...

Blir du för arg, för uppvarvad eller för ledsen och saknar en inre balans? Adhd-hjälpen ger dig konkreta strategier för att få vardagen att fungera. Du får öva på att: *planera *organisera *bromsa impulser ... Även anhörigas situation tas upp och boken ger användbara verktyg för ett liv tillsammans med någon som har adhd.

RELATERADE BÖCKER