Att fånga ål och annat: En novell ur På stort alvar

Att fånga ål och annat: En novell ur På stort alvar-boken skrevs 2013-12-30 av författaren Johan Theorin. Du kan läsa Att fånga ål och annat: En novell ur På stort alvar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Johan Theorin.

Rsfoodservice.se Att fånga ål och annat: En novell ur På stort alvar Image

Denna novell publicerades första gången 1995 och har ingått i På stort alvar som innehåller spökhistorier, skräckberättelser och vilda skrönor - alla med det sägenomspunna Öland som spelplats. Novellerna utspelar sig på det öde alvaret, vid kusterna och ute på den nyckfulla Östersjön. Många av dem har skutskepparen Gerlof Davidsson i huvudrollen, en gammal bekant från romanerna Skumtimmen, Nattfåk och Blodläge. Vi möter osaliga döda, kusliga hundar, döende arkeologer, vettskrämda turistguider, nakna ålfiskare och andra minnesvärda figurer. Samlingen är en fantasifull och underhållande hyllning till den öländska berättartradition som Johan Theorin själv växte upp med och som utgjort en fruktbar mylla för hans författarskap.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,97 MB

FILNAMN: Att fånga ål och annat: En novell ur På stort alvar.pdf

ISBN: 9789146225065

FÖRFATTARE: Johan Theorin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att fånga ål och annat - E-bok - Johan Theorin - Storytel

Denna novell publicerades första gången 2008 och har ingått i På stort alvar som innehåller spökhistorier, skräckberättelser och vilda skrönor - alla med det sägenomspunna Öland som spelplats. Novellerna utspelar sig på det öde alvaret, vid kusterna och ute på den nyckfulla Östersjön. Många av dem har skutskepparen Gerlof Davidsson i huvudrollen, en gammal bekant från ...

Att fånga ål och annat : En novell ur På stort alvar ...

Denna novell publicerades första gången 1995 och har ingått i På stort alvar som innehåller spökhistorier, skräckberättelser och vilda skrönor - alla med det sägenomspunna Öland som spelplats. Novellerna utspelar sig på det öde alvaret, vid kusterna och ute på den nyckfulla Östersjön.

RELATERADE BÖCKER