Den store Gatsby / Lättläst

Den store Gatsby / Lättläst-boken skrevs 2014-04-25 av författaren F Scott Fitzgerald. Du kan läsa Den store Gatsby / Lättläst-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren F Scott Fitzgerald.

Rsfoodservice.se Den store Gatsby / Lättläst Image

F. Scott Fitzgeralds klassiska roman i lättläst återberättning! Det är 1920-tal i USA. Nick flyttar till ett rikt område utanför New York. Där börjar han umgås med landets allra förmögnaste människor. De arbetar inte, i stället går de på partyn, dansar och dricker drinkar.Granne med Nick bor en märklig man som kallas för Den store Gatsby. I Gatsbys väldiga hus hålls fantastiska fester. Men ingen känner Gatsby. Vem är han? Den store Gatsby är en av 1900-talets mest berömda böcker. Det är en berättelse om livet i lyx, men också om grymhet, svek och olycklig kärlek. Boken är återberättad till lättläst svenska av författaren Johan Werkmäster.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,79 MB

FILNAMN: Den store Gatsby / Lättläst.pdf

ISBN: 9789170537073

FÖRFATTARE: F Scott Fitzgerald

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den store Gatsby (svensk + engelsk) - Vilja Förlag

Den store Gatsby är en av 1900-talets mest berömda böcker. Det är en berättelse om livet i lyx, men också om grymhet, svek och olycklig kärlek. Nu är den återberättad till lättläst svenska av Johan Werkmäster.

Webbsök sjukhusbiblioteken : Den store Gatsby [Kombinerat ...

Den svenska versionen av boken är slutsåld; därför har detta paket utgått ur sortimentet. Den store Gatsby är en tragisk historia om kärlek, passion och våld. Den förmögne och gåtfulle Jay Gatsby försöker fånga sin ungdomskärlek Daisy. De möts och kärleken blossar upp på nytt. Men det hela slutar i en katastrof.

RELATERADE BÖCKER